1.8 C
Lloret de Mar
La Cursa de Nadal del 2019, abans de la pandèmia (Ajuntament de Lloret de Mar)

Torna la normalitat a la Cursa de Nadal de Lloret, el 19 de desembre

Ja s'han obert les inscripcions, al web del Club Atletisme Lloret - La Selva o al Puntet. El preu és de 8 euros, que es destinaran a la integració de joves i infants en el món esportiu.

La Cursa de Nadal del 2019, abans de la pandèmia (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Ja s’han obert les inscripcions per a la Cursa de Nadal de Lloret, que aquest any torna a la normalitat. La data serà diumenge 19 de desembre.

Qui s’hi vulgui apuntar, ho pot fer de manera virtual a través de la pàgina web del Club d’Atletisme Lloret – La Selva o bé presencialment al Puntet. El preu de la inscripció anticipada és de 8 euros els adults i 3, els infants.  

Recordem que l’any passat, atesa la situació de pandèmia, la prova es va fer virtual, de manera que cadascú corria al seu aire i es compartien les fotografies a les xarxes socials.

Un recull d'imatges de la Cursa de Nadal del 2020 (Ajuntament de Lloret de Mar)
Un recull d’imatges de la Cursa de Nadal del 2020 (Ajuntament de Lloret de Mar)

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, està molt contenta que aquest any la cursa pugui recuperar la normalitat.

“La cursa serà com anteriorment era i tothom podrà participar-hi en família, grups o com vulguin”

Ana García-Castany

Com sempre, serà una cursa solidària i, en aquesta ocasió, els diners que es recaptin es destinaran a promoure la integració social d’infants i joves en el món esportiu.

La regidora argumenta que han decidit fer la cursa el 19 de desembre per evitar haver-la de fer enmig de les festes, ja que la participació sol ser més baixa.

“El cap de setmana següent ja és Nadal i, per experiència, quan enganxa amb dates de Nadal la participació no és tanta”

Ana García-Castany

La Cursa de Nadal és de cinc quilòmetres, que es poden fer caminant o corrent. El recorregut serà l’habitual, tal com ha explicat la regidora: se sortirà de les pistes d’altetisme, es passarà pel Rieral, es tornarà a passar per davant de les pistes per anar a buscar l’avinguda Just Marlès, el passeig marítim i es tornarà per acabar, altra vegada, a les pistes.

Cursa-Solidaria-Nadal_Cartell_Cursa_Nadal_Lloret_2021

La prova principal començarà a les onze del matí, mentre que les curses infantils es faran a partir de les deu. Atesa la situació de pandèmia, en el moment de la sortida tots els participants hauran de dur posada la mascareta, tot i que no caldrà fer sortides esglaonades.

spot_img

El + Vist