14.6 C
Lloret de Mar

El torneig d’Ultimate Frisbee es disputa malgrat el mal temps del cap de setmana

La final es disputarà avui mateix a les 14:30 hores.

Un partit d'aquest matí
Un partit d'aquest matí

Darreres Notícies

Avui es juguen les finals del torneig de frisbee, o disc volador, que s’està disputant des d’aquest cap de setmana a la platja de Lloret. Els 400 participants, entre jugadors i acompanyants, han desafiat el mal temps. Un dels organitzadors, Miquel Cerro, explica que ni la pluja, ni el fred ni el vent els han fet desdir de jugar a la sorra, tot i que han hagut d’anul·lar alguns partits.

En aquesta 14a edició del torneig internacional Costa Brava Ultimate Frisbee, hi ha més equips que mai, 35, vinguts de diferents punts d’Europa: de l’Estat Espanyol, Suïssa, Alemanya, Regne Unit, Bèlgica, França i Portugal. Els finalistes són dos equips espanyols.

La final es disputarà avui mateix a dos quarts de tres. Tant aquest partit com la resta es poden veure en directe pel canal Youtube del torneig o bé pel Facebook. En acabar s’entregarà el premi al guanyador i també a l’equip que ha demostrat un joc més net, ja que recordem que aquest esport no té àrbitre. Els equips són mixtes i els partits són de 5 contra 5.

Els organitzadors estan molt satisfets de l’acollida que tenen a Lloret i esperen seguir-hi durant molts més anys.

spot_img

El + Vist