18 C
Lloret de Mar

Tot a punt perquè el centre comercial Porta Lloret obri les portes aquest dimecres

Aquesta tarda s'inaugura la primera fase (Esclat, Drim i Mascocotas), mentre que la segona fase es preveu inaugurar al voltant de Setmana Santa.

Nou centre comercial Porta Lloret
Nou centre comercial Porta Lloret

Darreres Notícies

El centre comercial Porta Lloret s’inaugura aquesta tarda i demà ja obriran les portes l’hipermercat Esclat, i les botigues Worten -d’electrodomèstics-, Drim -de joguines- i Mascocotas -de mascotes.

servicios profesionales jimenez

Es tracta d’una superfície de més de 35.000 metres quadrats amb més de 900 places d’aparcament distribuïdes en tres plantes. El centre comercial és fruit de la inversió conjunta de dos grups empresarials: Grup BONPREU, que ha fet una inversió de 17 milions d’euros, i NOVALLORET, que hi ha aportat els terrenys.

Un dels representants de Porta Lloret, Xavier Santos, explica que serà un equipament molt destacat. El que s’inaugura avui és la primera fase del centre comercial, que de cara a Setmana Santa preveu obrir la segona fase, que probablement comptarà amb operadors de decoració i d’esports, una galeria comercial, un cinema i un espai d’oci familiar i restauració variada. Xavier Santos ha apuntat que hi ha comerciants de Lloret que també en volen formar part. Ell mateix ha argumentat que han escollit Lloret per les característiques de la destinació.

Una valoració que comparteix Jaume Moncunill, cap d’Ensenya Esclat. Ell mateix ha explicat que el nou hipermercat de l’Esclat, de més de 4.000 metres quadrats, comptarà amb un seguit de novetats que seran molt atractives per als clients, com una pizzeria al gust, una cuina de sushi o la possibilitat d’endur-se peix al forn, entre altres. A més, hi haurà les seccions clàssiques, com la fleca, la xarcuteria o la fruiteria. A l’hivern, comptarà amb uns 80 treballadors, mentre que a l’estiu seran uns 120, veïns de Lloret.

Tot plegat és positiu per a Lloret de Mar per diferents aspectes, segons l’alcalde, Jaume Dulsat, que destaca les millores que ha suposat per al barri de Puigventós.

Un nou parc infantil
El pont de vianants

I és que la construcció del centre comercial ha obligat als inversors a encarregar-se de totes les millores de l’entorn, com la instal·lació d’un pont de vianants que creua l’avinguda de les Alegries. A més, l’alcalde remarca que es generaran diferents llocs de treball i que l’aposta dels inversors per Lloret de Mar demostra les possibilitats de la destinació.

La inauguració del centre comercial Porta Lloret és aquesta tarda, a dos quarts de set, però serà un acte privat, amb la presència de diverses autoritats, com l’alcalde. L’equipament comercial obrirà les portes al públic a partir de demà dimecres.

spot_img

El + Vist