Dijous, 29 octubre 2020
16.9 C
Lloret de Mar
Nou centre comercial Porta Lloret

Tot a punt perquè el centre comercial Porta Lloret obri les portes aquest dimecres

Aquesta tarda s'inaugura la primera fase (Esclat, Drim i Mascocotas), mentre que la segona fase es preveu inaugurar al voltant de Setmana Santa.

Nou centre comercial Porta Lloret

Darreres Notícies

Municipis confinats els caps de setmana, comerços grans tancats i activitats suspeses

S'aturen totes les activitats extraescolars i l'activitat cultural i tanquen els centres esportius. Tampoc no es podrà entrar i sortir de Catalunya durant tota la setmana. Les mesures entraran en vigor aquest divendres i duraran, de moment, 15 dies.

Lloret de Mar avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32

L'Ajuntament ha presentat al.legacions a l'estudi informatiu del nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret i avala dues de les alternatives proposades.

Protocol de seguretat antiCOVID al cementiri amb motiu de Tot Sants

Com a mesures més destacades, hi ha la limitació de l’aforament a un màxim de 500 persones, un 25% del total.

La residència de gent gran i centre de dia es començaran a construir l’any 2022

Amb aquest calendari treballa l’Ajuntament, després que el passat divendres signés un conveni amb la Generalitat, pel qual el govern català es compromet a finançar 48 places públiques noves al centre.

L’Ajuntament signa un conveni amb Pas a Pas per atorgar-li 9.000 euros

Es tracta d'un conveni que se signa anualment per ajudar a l'entitat a impulsar projectes per afavorir la inclusió d'infants que pateixen TEA.

El centre comercial Porta Lloret s’inaugura aquesta tarda i demà ja obriran les portes l’hipermercat Esclat, i les botigues Worten -d’electrodomèstics-, Drim -de joguines- i Mascocotas -de mascotes.

Es tracta d’una superfície de més de 35.000 metres quadrats amb més de 900 places d’aparcament distribuïdes en tres plantes. El centre comercial és fruit de la inversió conjunta de dos grups empresarials: Grup BONPREU, que ha fet una inversió de 17 milions d’euros, i NOVALLORET, que hi ha aportat els terrenys.

Un dels representants de Porta Lloret, Xavier Santos, explica que serà un equipament molt destacat. El que s’inaugura avui és la primera fase del centre comercial, que de cara a Setmana Santa preveu obrir la segona fase, que probablement comptarà amb operadors de decoració i d’esports, una galeria comercial, un cinema i un espai d’oci familiar i restauració variada. Xavier Santos ha apuntat que hi ha comerciants de Lloret que també en volen formar part. Ell mateix ha argumentat que han escollit Lloret per les característiques de la destinació.

Una valoració que comparteix Jaume Moncunill, cap d’Ensenya Esclat. Ell mateix ha explicat que el nou hipermercat de l’Esclat, de més de 4.000 metres quadrats, comptarà amb un seguit de novetats que seran molt atractives per als clients, com una pizzeria al gust, una cuina de sushi o la possibilitat d’endur-se peix al forn, entre altres. A més, hi haurà les seccions clàssiques, com la fleca, la xarcuteria o la fruiteria. A l’hivern, comptarà amb uns 80 treballadors, mentre que a l’estiu seran uns 120, veïns de Lloret.

Tot plegat és positiu per a Lloret de Mar per diferents aspectes, segons l’alcalde, Jaume Dulsat, que destaca les millores que ha suposat per al barri de Puigventós.

Un nou parc infantil

El pont de vianants

I és que la construcció del centre comercial ha obligat als inversors a encarregar-se de totes les millores de l’entorn, com la instal·lació d’un pont de vianants que creua l’avinguda de les Alegries. A més, l’alcalde remarca que es generaran diferents llocs de treball i que l’aposta dels inversors per Lloret de Mar demostra les possibilitats de la destinació.

La inauguració del centre comercial Porta Lloret és aquesta tarda, a dos quarts de set, però serà un acte privat, amb la presència de diverses autoritats, com l’alcalde. L’equipament comercial obrirà les portes al públic a partir de demà dimecres.

SEGUEIX-NOS

4,928SeguidorsSeguir
3,287SeguidorsSeguir
12,913FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

L’ADF i l’Ajuntament denuncien l’incivisme dels abocaments il·legals

L'últim detectat ha estat a l'antiga carretera de Vidreres i ja s'ha retirat. L'ADF creu que podria tractar-se d'un taller mecànic il·legal.

Mor a la guerra d’Armènia Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc

Tenia 46 anys, era una persona molt estimada i familiars i amics el recorden com un "heroi".

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.