10.7 C
Lloret de Mar

Totes les places esgotades pel taller Encistella, que es farà aquest dijous a la Biblioteca

Els infants treballaran amb material de rebuig, en aquest cas, una ampolla de plàstic, per crear una divertida joguina que decoraran al seu gust.

Una creació del taller Encistella (Facebook Creativa)
Una creació del taller Encistella (Facebook Creativa)

Darreres Notícies

Aquest dijous, arriba l’última activitat d’estiu de la Biblioteca, amb el taller Encistella, que té totes les places esgotades. Els infants treballaran amb material de rebuig, en aquest cas, una ampolla de plàstic, per crear una divertida joguina que decoraran al seu gust.

servicios profesionales jimenez

La regidora de la Biblioteca, Marina Nicolàs, explica que és molt interessant que els més petits coneguin l’existència de materials que poden ser reciclats. En aquest sentit, assenyala que sempre és important que els tallers per a infants els ajudin a agafar consciència sobre temes d’importància, com la cura del medi ambient.

“És molt interessant que els infants vegin que els materials poden tenir una segona vida”.

Marina Nicolàs

La regidora assegura que els tallers infantils sempre compten amb una molt bona assistència de participants i, a més, “amb un públic molt fidel”. En aquest sentit, valora de manera “molt positiva” el programa d’activitats que ha proposat la Biblioteca per aquest estiu, tant pels infants com pels adults, amb els concerts en petit format que ha acollit l’equipament. 

El taller Encistella és aquest dijous, a les 18 h, a la Biblioteca de Lloret, a càrrec de l’empresa Creativa. És una activitat que s’adreça a infants a partir de sis anys i cal inscripció prèvia. L’aforament serà limitat i els assistents hauran de complir amb les mesures de seguretat que trobaran indicades a l’entrada de l’equipament.

spot_img

El + Vist