23.6 C
Lloret de Mar
Les curses passaran pels boscos de Lloret (Cabra's Trail)

Tots els participants de la Cabra’s Trail faran una sortida conjunta

Serà diumenge, a les 9 hores davant del Sanddance. Fins aleshores, els organitzadors recomanen fer algun entrenament molt suau per no desgastar.

Les curses passaran pels boscos de Lloret (Cabra's Trail)

Darreres Notícies

Tots els participants de la primera edició de la Cabra’s Trail Lloret faran una sortida conjunta, a les nou del matí, des de davant del Sanddance. Així ho ha anunciat l’organització, tenint en compte el nombre d’inscripcions que han rebut, que ronda el centenar de persones. Tot i així, encara hi ha temps d’apuntar-s’hi.

La cursa es farà aquest diumenge i comptarà amb dues distàncies: una de més assequible, que s’anomena La Cabreta i que recorrerà 7 quilòmetres amb un desnivell positiu de 250 metres; i una de més exigent, La Cabrona, pensada per a gent més experimentada, que comptarà amb 14 quilòmetres i un desnivell de 650 metres.

Presentació de la primera Cabra's Trail Lloret
Presentació de la primera Cabra’s Trail Lloret

A tots els participants, tant si corren una distància com l’altra, se’ls recomana fer entrenament suau aquests propers dies abans de la cursa. Així ho ha assenyalat un dels organitzadors i responsable del circuit de la Cabra’s Trail, Víctor Martínez, que recomana no córrer ja en terrenys amb desnivell.

“Fer desnivell ja no seria recomanable, el que se surti a córrer ara fins a la cursa sigui per pla o amb alguna pujada molt suau que no impliqui un desgast important”

Víctor Martínez

Víctor Martínez celebra que les pluges d’aquests dies deixaran el terreny en bones condicions per fer-hi una cursa de muntanya.

“El terreny fins i tot estarà molt bé, són pluges que el bosc necessitava, que les absorbeix bé i que deixa el terreny una mica tou, que per córrer o caminar per muntanya dona més seguretat”

Víctor Martínez

En acabar la cursa, tots els participants rebran uns mitjons tècnics i podran gaudir de l’avituallament, que inclou una botifarrada, i de les instal·lacions del Sanddance, que també estaran obertes als acompanyants amb servei de bar.

Les inscripcions, que encara estan obertes, es poden fer per internet, al web de Selva Esports, fins dissabte al migdia, o bé de manera presencial al Puntet fins divendres, al pàrquing de la Piscina dissabte a la tarda, de quatre a set, on també s’entregaran els dorsals, o bé el mateix diumenge, davant del Sanddance, entre dos quarts de vuit i dos quarts de nou. La sortida, com hem dit, es farà a les nou del matí.

spot_img

El + Vist