7.4 C
Lloret de Mar

Tots per Lloret, el nou partit d’Albert Robert per a les eleccions del 2023

L'actual primer tinent d'alcalde ha presentat la candidatura que encapçalarà a les properes municipals, tot i que no ha avançat cap nom de la llista.

Albert Robert, a la presentació de Tots per Lloret
Albert Robert, a la presentació de Tots per Lloret

Darreres Notícies

Tots per Lloret. Aquest és el nom amb què presentarà candidatura l’actual primer tinent d’alcalde, Albert Robert. Després de setmanes d’especulacions, aquest dimecres al vespre Albert Robert ha presentat la seva proposta i ha anunciat que el lema de precampanya serà Fets per Lloret.

servicios profesionales jimenez

El mateix Albert Robert explica que han decidit canviar el nom del partit per evitar confondre la ciutadania amb la candidatura de Junts i el nou nom, explica, engloba tots els lloretencs.

“Sent propietaris de Junts per Lloret enteníem que no podem confondre la gent i hem decidit que calia canviar el nom per Tots per Lloret”

Albert Robert

Amb una sala polivalent de la Biblioteca plena del tot i acompanyat de la majoria de membres del seu partit actual, Junts per Lloret, Albert Robert ha fet balanç dels vuit anys que du al govern i ha fet una pinzellada dels projectes que tenen entre mans per als propers mesos.

Presentació de Tots per Lloret
Presentació de Tots per Lloret

En aquest sentit, ha remarcat que, com a regidor de Festes va aconseguir que la Festa Major de Sant Romà agafés la força que es mereix, com a regidor d’Hisenda va rebaixar el dèficit municipal i, a més, està molt satisfet de la feina feta al Teatre. De projectes de futur, hi ha sobre la taula, entre altres coses, la rehabilitació del Mercat Municipal, la creació d’un edifici smart al nucli antic i la construcció d’una rotonda a la zona coneguda popularment com l’Scalextric, que millorarà tant la mobilitat com la seguretat de conductors i vianants.

Albert Robert ha assegurat que, després de dos mandats al govern, se sent amb l’experiència i la seguretat necessàries per liderar l’Ajuntament de Lloret, a la vegada que manté intacta la il·lusió per treballar pel seu poble.

 “Crec que és el meu moment, han passat els anys suficients, he adquirit l’experiència suficient i conec perfectament l’engranatge”

Albert Robert

De moment, no ha avançat cap nom de la llista, però qui sí que l’acompanyarà segur serà el també actual tinent d’alcalde Jordi Sais, que ha estat l’encarregat de presentar l’acte.

“L’Albert ara mateix té l’experiència suficient per ser alcalde, ara és el seu moment, per l’experiència i per la il·lusió, la confiança i l’optimisme que transmet”

Jordi Sais

Al Bon Dia Bona Hora d’aquest dimecres parlarem amb Albert Robert.

spot_img

El + Vist