11.4 C
Lloret de Mar

Trasllat i inauguració dels bucs d’assaig de música

Darreres Notícies

Els bucs d'assaig s'han traslladat. Han passat d'estar al Puntet, on feia anys que eren provisionals, a tenir una ubicació insonoritzada i equipada a la Casa de la Cultura.  

Són dues sales, que es posen a disposició dels grups de música de Lloret, per què puguin assajar, enregistrar maquetes i fins i tot llogar material, en cas de no tenir-ne. Amb aquest trasllat definitiu, es dóna pas a una nova etapa per als bucs d'assaig.

El regidor de Joventut, Ignasi Riera, assenyala que han batejat les dues sales amb els noms Ironia i 972. Els noms els han proposat els mateixos joves músics, que volen fer servir els bucs d'assaig.  

Segons fonts municipals, amb l'obertura de les sales a la Casa de la Cultura, es fa justícia a la història musical de Lloret. Ja estan a disposició dels grups, que només cal que els sol·licitin al Puntet. Ho poden fer a través de la pàgina web, on trobaran tota la informació. Com per exemple, els horaris.

Els bucs d'assaig obren de dimarts a divendres, de les 8 a les 11 de la nit, i els caps de setmana, de 4 a 8.  Ahir es va fer un primer assaig, amb els grups que donem nom a les sales. I el 19 s'inauguren amb la presència del Secretari de Joventut. Fins llavors, els bucs estan en fase de proves i l'ús és gratuït. Després, passaran a ser de pagament, amb preus assequibles per als grups de música de Lloret. El regidor assenyala que estan rebent demandes de tot tipus. 

Inauguració dels bucs d'assaig a la Casa de la Cultura, en el soterrani, el proper 19 de juliol.

spot_img

El + Vist