13.7 C
Lloret de Mar
Imatge d'arxiu d'una jugadora del Lloret (Club Voleibol Lloret)

Treballada victòria del Club Voleibol Lloret en el seu retorn a la competició

Després de quatre mesos sense competir per les restriccions de la Covid-19, el Lloret ha superat el Joves de Caldes per un ajustat 3-2.

Imatge d'arxiu d'una jugadora del Lloret (Club Voleibol Lloret)

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

El Club Voleibol Lloret ha reprès la competició després de quatre mesos. Les jugadores van superar el Joves de Caldes per 3-2.

El partit va ser molt disputat i les lloretenques van vèncer el primer període per 25-18. En el segon i el tercer set, les rivals van fer un 18-25 i un 17-25. L’empat momentani va arribar en el quart joc, que va acabar amb un 25-20 pel Lloret.

El triomf es va decidir en el set de desempat, en què les locals van guanyar per 15-10. L’entrenador Alejandro Gravina, es mostra satisfet amb la imatge de les jugadores.

“Vam aconseguir moltes coses de les que havíem treballat; encara falta polir coses i seguir millorant, però crec que anem per un bon camí”

Alejandro Gravina

Amb aquesta victòria, el Club Volei Lloret se situa en el sisè lloc de la classificació, amb 3 punts, i amb un partit menys

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.