17.9 C
Lloret de Mar

TreballemGi La Selva arriba amb un centenar d’ofertes de treball de més de 40 empreses de la comarca

La fira, impulsada per la Cambra de Comerç de Girona, es farà demà dijous, de 9 a 14 hores, a l'antiga escola SAFA de Blanes.

TreballemGi a l'Alt Empordà
TreballemGi a l'Alt Empordà

Darreres Notícies

Demà dijous arriba la primera edició de TreballemGi La Selva. La fira d’ocupació, que es farà a Blanes organitzada per la Cambra de Comerç de Girona, s’adreça sobretot al col·lectiu de joves d’entre 16 i 29 anys, tot i que també està oberta a altres edats.

servicios profesionales jimenez

Els assistents podran optar a prop d’un centenar d’ofertes de treball amb més de 40 empreses d’arreu de la comarca de La Selva. Núria Pascual, de la Cambra de Comerç, explica que la fira ja s’ha fet dues vegades a Girona i una a l’Alt Empordà. I a La Selva s’organitza en aquestes dates per la proximitat de la temporada alta i l’increment de llocs de treball.

L’objectiu de la fira és facilitar la inserció laboral dels joves, però també aproximar-los a bona part de l’oferta de cicles formatius que hi ha arreu de la comarca. En aquest sentit, els assistents podran participar en tallers organitzats pels estudiants de diferents cicles formatius i tallers que els donaran claus per ajudar-los a l’hora de cercar feina. Per exemple, es farà un escape room per afavorir el treball en equip, una activitat d’Estètica i Imatge Personal per crear una presentació adequada a cada context o el taller de Gastronomia, com a tastet d’ofici, entre molts altres.

TreballemGi a l’Alt Empordà (Cambra de Comerç)

Aquest últim, el de Gastronomia, anirà a càrrec dels alumnes dels cicles formatius de l’institut Coll i Rodés de Lloret, que ensenyaran a cuinar fajitas i bunyols i també han preparat un taller de cocteleria. A més, uns quants alumnes col·laboraran en l’organització de la fira.

Núria Pascual també ha volgut matisar que, tot i que el públic principal a qui s’adreça la fira és el jovent, les portes estan obertes a tots els col·lectius.

Des de Lloret, a banda de l’institut Coll i Rodés, també col·laboren amb la fira l’Institut Rocagrossa, que ha fet difusió de la cita entre els seus alumnes, i el Puntet, que facilita tot tipus d’informació relacionada amb l’esdeveniment. El tècnic de Joventut, Carles Carbonell, creu que és una iniciativa molt bona.

La primera edició de la Fira TreballemGi La Selva es farà demà, de nou del matí a dues de la tarda, a l’antiga Escola SAFA de Blanes, on s’ubica el Departament de Promoció de la Ciutat.

spot_img

El + Vist