10 C
Lloret de Mar
El Club de Rem Santa Cristina, en una competició.

Tres clubs de rem de Lloret, a la regata de Badalona

Aquest diumenge arriba la segona regata de la Lliga Catalana de Llagut, a Badalona, amb la participació de tres clubs de rem de Lloret de Mar: Santa Cristina, Hotelers i Pescadors.

El Club de Rem Santa Cristina, en una competició.

Darreres Notícies

Aquest diumenge arriba la segona regata de la Lliga Catalana de Llaguts, a Badalona, amb la participació de tres clubs de rem de Lloret de Mar: Santa Cristina, Hotelers i Pescadors. Les entitats arriben a la cita amb ganes de seguir competint després de les bones valoracions que va deixar la primera regata, celebrada el passat cap de setmana a Cambrils.

El Club Rem Santa Cristina arriba amb ganes de repetir victòria amb el sènior masculí, i de seguir millorant posicions amb la resta de tripulacions: els veterans masculí i femení, i els juvenils. La presidenta, Anna Rosa Bou, explica que els agradaria presentar” una cinquena tripulació, amb participants de l’escola“, i assenyala que el sènior femení, finalment, s’ha hagut de retirat per manca de participants.

Els Hotelers, durant la regata (Rem Santa Cristina)
Els Hotelers, durant una regata anterior.

El Club de Rem Hotelers afronta la segona regata de la lliga amb la intenció de seguir millorant. Recordem que l’entitat, de moment, només participa amb l’equip sènior masculí. L’entrenador Francesc Mas ssenyala que “l’objectiu és agafar experiència per afrontar la segona temporada amb més garanties, poc a poc ens anirem consolidant”.

Club Rem Pescadors
Club Rem Pescadors

També hi participarà el club de rem Pescadors, amb el sènior femení i el cadet femení. Alba Domènech, membre de la junta directiva, assenyala que el club té per objectiu “intentar tenir totes les categories i així comptar amb més tripulacions”.

La segona regata de la temporada de la Lliga Catalana de Llagut se celebrarà aquest cap de setmana a Badalona.

spot_img

El + Vist