11.3 C
Lloret de Mar

Tres lloretencs són candidats a la nominació de millor actor secundari als Premis Gaudí 2020

Són Paco Moreno i Nanu Ferrari pels seus papers a la pel·lícula 'Sant Martí' i José García també per 'Sant Martí' i, a més, per 'Framed'.

José García a 'Sant Martí'
José García a 'Sant Martí'

Darreres Notícies

Tres lloretencs són candidats a la nominació als Premis Gaudí 2020, a millor actor secundari. Són José García, Paco Moreno i Nanu Ferrari, que interpreten diferents papers a la pel·lícula Sant Martí. A més, en el cas de José García, la candidatura també ve pel film Framed, de Marc Martínez Jordán. Les valoracions dels tres actors lloretencs són molt positives

La pel·lícula Sant Martí, dirigida per David Ruiz i Albert València, presenta un grup de joves que es dirigeix a un festival de rock, però que acaben parant a Sant Martí, un poble amb moltes dificultats per subsistir, a causa del poc turisme que rep. En aquesta història, José García fa de captador de turistes pel municipi, mentre que Paco Moreno representa el mànager d’un famós cantant Nanu Ferrari interpreta un cambrer.

Pel que fa a la pel·lícula Framed, on també participa José García, està dirigida per Marc Martínez i explica la història de l’Àlex, que es reuneix amb els seus amics abans de marxar cap a l’estranger. Durant la vetllada, són atacats per tres individus; un d’aquests invasors és, precisament, el lloretenc José García.

El proper 5 de desembre es farà pública la llista de nominats de les 22 categories. De moment hi ha 83 produccions inscrites. La 12a edició dels Premis Gaudí la presentarà l’actriu Anna Moliner i se celebrarà el 19 de gener a l’Auditori Fòrum del Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (CCIB).

spot_img

El + Vist