13.9 C
Lloret de Mar
La 'riera', l'estiu passat.

Tres locals d’oci nocturn de Lloret obtenen el permís provisional de bar mentre duri la pandèmia

Són les discoteques Privé i Moby’s, i la sala de festes Tropics. El permís el poden demanar la resta de locals que formen part del sector.

La 'riera', l'estiu passat.

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

L’Ajuntament permet a discoteques i sales de festa de Lloret de Mar realitzar l’activitat de bar. Una mesura provisional que s’aplicarà mentre durin les restriccions per la situació de pandèmia i que s’emmarca en l’actual situació d’excepcionalitat. Es tracta d’un decret d’alcaldia, del qual s’ha donat compte en el ple d’aquest dilluns.

Així, doncs, el sector -tancat des de fa mesos- pot tornar a obrir les portes però només per posar taules i cadires com a bar. Es tracta d’un permís que ja han obtingut tres establiments: les discoteques Privé i Moby’s, i la sala de festes Tropics. I que poden demanar la resta de locals que formen part del sector.

ple dilluns 1
Els regidors i l’alcalde, en el ple telemàtic d’aquest dilluns, 26 d’abril.

Aquesta llicència compta amb el vistiplau de la pràctica majoria de tots els grups municipals, per “donar una empenta a un sector molt castigat”, excepte els ‘comuns’ que no ho acaben de veure clar. En el document adjunt, es poden escoltar els diferents portaveus: Jordi Sais (Junts per Lloret), Jordi Hernández (Cs), Jordi Orobitg (ERC), Miguel Gracia (Lloret en Comú), Francisco Pastor (PSC), Lluïsa Baltrons (Força Lloret) i Cristian Fernández, com a portaveu dels regidors no adscrits.

A partir d’ara, l’oci nocturn pot tornar a obrir les portes, però només per desenvolupar l’activitat de bar, que de moment es preveu fins a les 17h.

Ballant a la pista, abans de la pandèmia (Discoteca Tropics)
Ballant a la pista, abans de la pandèmia (Discoteca Tropics)

No obstant això, els serveis tècnics municipals segueixen estudiant la demanda del sector, que vol poder comptabilitzar, de manera fixa, l’activitat de discoteca amb la de bar. Una mesura que s’ha d’analitzar al detall i el consistori espera poder resoldre-la en el termini d’entre un i dos mesos.

A Lloret de Mar, hi ha 27 llicències d’activitat i, entre treballadors directes i indirectes, es calcula que el tancament afecta unes 1.000 persones.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.