8.2 C
Lloret de Mar

Tres locals d’oci nocturn de Lloret obtenen el permís provisional de bar mentre duri la pandèmia

Són les discoteques Privé i Moby’s, i la sala de festes Tropics. El permís el poden demanar la resta de locals que formen part del sector.

La 'riera', l'estiu passat.
La 'riera', l'estiu passat.

Darreres Notícies

L’Ajuntament permet a discoteques i sales de festa de Lloret de Mar realitzar l’activitat de bar. Una mesura provisional que s’aplicarà mentre durin les restriccions per la situació de pandèmia i que s’emmarca en l’actual situació d’excepcionalitat. Es tracta d’un decret d’alcaldia, del qual s’ha donat compte en el ple d’aquest dilluns.

servicios profesionales jimenez

Així, doncs, el sector -tancat des de fa mesos- pot tornar a obrir les portes però només per posar taules i cadires com a bar. Es tracta d’un permís que ja han obtingut tres establiments: les discoteques Privé i Moby’s, i la sala de festes Tropics. I que poden demanar la resta de locals que formen part del sector.

ple dilluns 1
Els regidors i l’alcalde, en el ple telemàtic d’aquest dilluns, 26 d’abril.

Aquesta llicència compta amb el vistiplau de la pràctica majoria de tots els grups municipals, per “donar una empenta a un sector molt castigat”, excepte els ‘comuns’ que no ho acaben de veure clar. En el document adjunt, es poden escoltar els diferents portaveus: Jordi Sais (Junts per Lloret), Jordi Hernández (Cs), Jordi Orobitg (ERC), Miguel Gracia (Lloret en Comú), Francisco Pastor (PSC), Lluïsa Baltrons (Força Lloret) i Cristian Fernández, com a portaveu dels regidors no adscrits.

A partir d’ara, l’oci nocturn pot tornar a obrir les portes, però només per desenvolupar l’activitat de bar, que de moment es preveu fins a les 17h.

Ballant a la pista, abans de la pandèmia (Discoteca Tropics)
Ballant a la pista, abans de la pandèmia (Discoteca Tropics)

No obstant això, els serveis tècnics municipals segueixen estudiant la demanda del sector, que vol poder comptabilitzar, de manera fixa, l’activitat de discoteca amb la de bar. Una mesura que s’ha d’analitzar al detall i el consistori espera poder resoldre-la en el termini d’entre un i dos mesos.

A Lloret de Mar, hi ha 27 llicències d’activitat i, entre treballadors directes i indirectes, es calcula que el tancament afecta unes 1.000 persones.

spot_img

El + Vist