15.6 C
Lloret de Mar
The Other Side, en acabar un concert a la sala Razzmatazz de Barcelona.

Tribut als mítics Pink Floyd, aquest diumenge, al festival Som de Mar

Aquest tribut, va a càrrec dels The Other Side, una banda menorquina que compta amb una de les interpretacions floydianes més importants d’Espanya.

The Other Side, en acabar un concert a la sala Razzmatazz de Barcelona.

Darreres Notícies

El festival Som de Mar continuarà aquest diumenge amb un tribut a Pink Floyd, amb la banda The Other Side. Es farà un repàs dels temes més emblemàtics de la mítica banda britànica, considerada una de les més influents de la història del rock.

Aquest tribut, va a càrrec dels The Other Side, una banda menorquina que compta amb una de les interpretacions floydianes més importants d’Espanya. Després de “Horizon Tour 2017”, tornen amb l’espectacle “Coming Back to Life Tour 2019”, per fer reviure Pink Floyd amb absoluta fidelitat.

Serà una ‘sobredosi’ de rock simfònic per continuar delectant als seus fans. L’espectacle compta amb una barreja de llums i projeccions, amb una posada en escena acurada, amb molta força i potència.

L’actuació de The Other Side, en tribut a Pink Floyd, serà aquest diumenge, a partir de les deu de la nit, als Jardins de Santa Clotilde. Els assistents hauran de seguir totes les mesures de seguretat indicades per l’organització. Les entrades es poden adquirir al web del Festival Som de Mar

spot_img

El + Vist