22.8 C
Lloret de Mar
Assaig d'un curs anterior de l'Aula Municipal de Teatre d'Adults.

Últims dies per apuntar-se a l’Aula de Teatre per a Adults

Són unes places que s'acostumen a esgotar cada any.

Assaig d'un curs anterior de l'Aula Municipal de Teatre d'Adults.

Darreres Notícies

Últims dies per inscriure’s a l’Aula Municipal de Teatre per a Adults. Els interessats tenen temps d’apuntar-se fins a aquest dissabte. Es tracta d’una activitat que comptarà amb dos nivells: iniciació i avançat.

Segons un dels professors, l’actor lloretenc Joan Romà Ortiz, “treballarem tècniques teatrals i d’interpretació, exercicis de desinhibició i tot el necessari per perdre la vergonya i la por” a estar a dalt d’un escenari. L’objectiu final és crear un “espectacle per presentar a final de curs”.

https://twitter.com/TEATRECBS/status/1458333639683493892?s=20

Joan Romà Ortiz assenyala que un dels aspectes més positius és “la camaraderia que hi ha, treballem amb el material més sensible, que és la persona humana, i això fa que creem energies molt maques en el grup”.

Assaig de l'obra de teatre de l'Aula d'Adults.
Assaig de l’obra de teatre de l’Aula d’Adults.

El regidor del Teatre, Albert Robert, explica que les places acostumen a esgotar-se cada any i espera que aquest curs transcorri amb normalitat, sense restriccions provocades per la pandèmia.

Els interessats en apuntar-se tenen temps fins a aquest dissabte. El curs es durà a terme des de novembre fins a juny de l’any que ve i acabarà amb un espectacle final.

Les inscripcions es poden fer de manera online, a través del web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist