10.5 C
Lloret de Mar

Un centenar de persones fan de voluntàries al Gran Recapte de Lloret de Mar, una xifra justa

La campanya és avui i demà. Des de Càritas fan una última crida per demanar col·laboració per traslladar els productes dels supermercats al Centre de Distribució d'Aliments.

Cartell del Gran Recapte
Cartell del Gran Recapte

Darreres Notícies

Càritas fa una última crida per demanar col·laboració ciutadana per al Gran Recapte que es fa avui i demà a diversos supermercats del municipi. La presidenta de l’entitat, Lucía Echegoyen, explica que necessiten persones que puguin ajudar-los a última hora d’avui i demà a traslladar els productes dels supermercats al Centre de Distribució d’Aliments, ubicat al carrer Girona.

servicios profesionales jimenez

Per aquesta campanya del Gran Recapte, Càritas compta amb prop d’un centenar de voluntaris, una tercera part dels quals són estudiants del Pla de Transició al Treball o dels institut de la vila, sobretot del Rocagrossa. La xifra és justa per les necessitats de la iniciativa solidària, segons Lucía Echegoyen.

El que es demana són aliments nutritius de llarga durada com conserves de peix i verdures, oli i llet. A més, per la proximitat amb les festes, també es demanen productes nadalencs. La responsable de Càritas a Lloret recorda que tots els productes que es recullen al Gran Recapte es reparteixen al CDA de la vila.

En el Gran Recapte de finals de l’any passat, a Lloret, es van recollir 14 tones d’aliments. Una molt bona xifra que s’espera com a mínim igualar entre avui i demà. Els punts de recollida seran els supermercats Mercadona, els Caprabo de Fenals i de l’avinguda de Tossa, l’Aldi, el Lidl i el Consum de Fenals.

També es poden fer donacions online a través de la pàgina web del Gran Recapte i els portals BonPreu-Esclat, Caprabo, Condis, Casa Vimet i Ulabox.

spot_img

El + Vist