12.3 C
Blanes
Mieritz, Caruk, Dahmani i Garrido, als estudis de la ràdio

Un grup de joves fa una crida a Verkami per aconseguir finançament per la seva primera pel·lícula

Es titularà 'Cuenta hasta 10' i demanen la col·laboració de tothom per poder crear un producte de qualitat per presentar-lo a festivals i plataformes digitals.

Mieritz, Caruk, Dahmani i Garrido, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

Cuenta hasta 10. Així es titula la pel·lícula que estan creant un grup de joves de Lloret i Blanes que han estudiat diferents disciplines cinematogràfiques.

Per poder fer realitat el projecte, han creat un Verkami, per demanar a la ciutadania que els faci una aportació econòmica, per petita que sigui, que els ajudi a cobrir les despeses.

Qui va impulsar el projecte va ser Nordin Dahmani, que explica que es poden fer diferents tipus d’aportacions.

“En funció del que aportis, reps una recompensa: el mínim són 3 euros i sortirà el teu nom als agraïments, i el màxim són 100 euros, que és el càrrec de productor executiu”

Nordin Dahmani

En Nordin Dahmani ha estudiat interpretació i en un viatge en tren va tenir una idea que va convertir en una sèrie de sis capítols. Aleshores, el primer que va fer va ser buscar el repartiment i, després, l’equip tècnic. El rodatge es preveu que comenci a l’abril, tal com ha explicat el director de la pel·lícula, Tom Caruk.

“Ho hem mogut per a la segona meitat d’abril per poder-ho tenir tot sota control i esperem tenir-ho tot muntat a finals d’estiu o principis de tardor”

Tom Caruk

Quan ho va posar en conjunt amb els companys, el canvi més destacat és que van decidir convertir la sèrie en una pel·lícula, per poder-li donar molta més força.

“Vam decidir reescriure-ho tot a un llargmetratge perquè l’argumentació quedaria molt més sorprenent, es tancaria un cercle i el guió, a nivell pel·lícula, era molt més ric”

Nordin Dahmani

Els joves aplicaran tots els coneixements que han adquirit en els seus respectius estudis amb l’objectiu de crear una pel·lícula de qualitat. En aquest sentit, són ambiciosos i aspiren poder vendre el producte a alguna plataforma digital, a banda de rodar-la per festivals, tal com reconeix Fabian Mieritz, encarregat de portar tota la figuració i ajuda i runner.

“Preferim donar-ho a plataformes com Netflix o HBO i estem intentant parlar amb Barcelona Film Festival i diversos festivals”

Fabian Mieritz

El rodatge es farà entre Lloret i Blanes. I és que, tal com apunta un dels joves cineastes, Juan Garrido, cap de l’equip de producció, en aquest entorn hi ha indrets ideals per fer-hi gravacions.

“Pel que fa a les localitzacions, Lloret guanya moltíssim, amb platges, cales i paisatges que podem aprofitar molt bé”

Juan Garrido

Per poder tirar endavant la pel·lícula, els seus creadors volen recaptar 2.550 euros a través de Verkami. De moment, en duen més de 500 i queden 31 dies.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist