5.7 C
Lloret de Mar
Isabel Zapata, una de les participants lloretenques a la prova de la Oncolliga.

Un grup de Lloret de Mar participa a la cursa de l’Oncolliga contra el càncer de mama

Per fer-se ressò de la causa, cada participant ha penjat una imatge a les xarxes socials amb l’etiqueta #correrperlesmames.

Isabel Zapata, una de les participants lloretenques a la prova de la Oncolliga.

Darreres Notícies

Un grup de Lloret de Mar ha participat aquest cap de setmana a la cursa de l’Oncolliga, que aquest any ha tingut un format especial per la situació de pandèmia. La cursa coincideix amb el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que s’ha commemorat el passat dilluns, 19 d’octubre.

Els participants han fet un donatiu de 10 euros per a la lluita contra el càncer i, entre el 17 i el 19 d’octubre, s’han compromès a córrer o caminar o córrer 5 o 10 quilòmetres amb la samarreta de la cursa. Per fer-se ressò de la causa, cada participant ha penjat una imatge a les xarxes socials amb l’etiqueta #correrperlesmames.

Isabel Zapata, participant a la prova, al pont que creua la carretera de sortida de Lloret.

A causa de la Covid19, la Fundació Oncolliga ha hagut d’anul·lar quasi totes les activitats que s’organitzaven des de les delegacions, però no ha volgut aturar-se i ha seguit treballant per ajudar als malalts de càncer i les seves famílies.

D’altra banda, la Fundació agraeix especialment a totes les persones que han col·laborar amb la causa aquest any, ja que com a conseqüència de la crisi sanitària i social l’entitat ha vist reduïts considerablement els seus ingressos habituals, proviments majoritàriament d’activitats solidàries organitzades pel voluntariat de les delegacions.

spot_img

El + Vist