4.9 C
Lloret de Mar

Un programa farcit d’actes reivindicatius per commemorar el 25-N

El Dia Internacional contra la violència masclista és aquest divendres, 25 de novembre, i aquests dies hi ha diferents actes programats,

Concentració contra la violència masclista (Ajuntament de Lloret de Mar)
Concentració contra la violència masclista (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Aquest divendres és 25 de novembre, el Dia Internacional Contra la Violència Masclista, i Lloret de Mar s’hi suma. Per això aquests dies s’han programat diferents actes.

De cara a divendres mateix, hi ha una concentració a les sis de la tarda davant del centre cívic del Rieral, organitzada per l’Aurora, que comptarà amb la presència de la jove iraniana Parastoo Moghaddam, que llegirà un petit escrit reivindicatiu. Conxa Alférez assenyala que la intenció de l’Aurora és portar les concentracions per tots els barris de Lloret.

“Volem fer manifestacions i concentracions a tots els barris, perquè en els barris també hi ha gent molt interessada en el tema i volem arribar a tots els punts de Lloret”

Conxa Alférez

També divendres, a les set i a les nou, es farà una funció de l’obra Exit Trough the Gift Shop, en el marc del Lloret Espai Off. A més, hi haurà un col·loqui postfunció organitzat per l’Aurora.

Dissabte, a les dotze del migdia a la plaça de l’Església, es llegirà el manifest institucional contra la violència masclista, La Caravana de les Arts farà una performance i s’entregaran els premis del concurs de frases. Conxa Alférez creu que és necessari seguir commemorant el 25-N, tot i que espera que algun dia desaparegui.

La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, també considera important mantenir la data al calendari.

“Encara hi ha moltes dones que pateixen violència masclista i, al final, no commemorem només un dia sinó el record de totes les persones que han patit o pateixen violència masclista”

Jennifer Pérez

Per eradicar la violència masclista, des de l’administració es fomenta l’educació dels infants i adolescents per treballar des de la prevenció.

Abans de tots aquests actes, demà dijous, el Pla de Ciutadania de la Secció de Benestar i Família organitza la projecció del documental La meva pell. Serà a dos quarts de vuit del vespre, a la Biblioteca, i l’entrada és oberta a tothom.

spot_img

El + Vist