11.2 C
Lloret de Mar
Presentació del torneig

Un torneig de waterpolo infantil i cadet portarà 1.600 persones a Lloret

Hi haurà uns 700 participants acompanyats de familiars i entrenadors, provinents d’Hongria, Croàcia, Itàlia, Anglaterra, Portugal, Escòcia, Espanya i Catalunya.

Presentació del torneig

Darreres Notícies

1.600 persones són les que vindran a Lloret de Mar, a partir del proper dissabte, en motiu d’un torneig internacional de waterpolo.

Es juga en les categories infantil i cadet, amb nois i noies de fins a 15 anys, procedents d’Hongria, Croàcia, Itàlia, Anglaterra, Portugal, Escòcia, Espanya i Catalunya. D’aquí seran cap a una desena de clubs.

Les xifres de la competició s’han presentat aquest dimarts en roda de premsa a l’Ajuntament. Els organitzadors han explicat que els prop de 700 participants vindran acompanyats d’entrenadors i famílies. I que plegats sumaran unes 1.600 persones, que s’estaran cap a una setmana a la destinació.

El torneig, que organitza una associació sense ànim de lucre anomenada BE WATER MY FRIEND, arriba a la tercera edició amb l’objectiu de promoure el waterpolo entre els joves. Aquest és el primer cop que es farà a Lloret, a la piscina municipal, del 29 d’agost al 6 de setembre.

Jordi Setó, president de l’entitat responsable, argumenta que han triat la vila com a seu de la competició per la qualitat de la instal·lació i per la proximitat als aeroports de Girona i Barcelona. 

Els organitzadors subratllen que un clar objectiu del torneig és transmetre els valors del waterpolo entre futurs jugadors i esportistes. Ho ha dit Sergi Pedrerol, president tècnic de l’associació i director esportiu del Club Natació de Molins de Rei. Joan Bernat, regidor d’Esports, convida els veïns a presenciar en persona els partits que es jugaran de waterpolo a partir de dissabte a la piscina municipal.

Del 29 d’agost al 6 de setembre, la piscina municipal de Lloret acollirà 190 partits de waterpolo. Els disputaran joves esportistes, de fins a 15 anys, de les categories infantil i cadet, en motiu del torneig internacional de waterpolo Be Water My Friend.

spot_img

El + Vist