15.2 C
Lloret de Mar

Una 50a de persones participen al fòrum de municipis indians a Lloret de Mar

Es treballa amb l'objectiu de crear un Itinerari Cultural del Consell d'Europa i formar una Xarxa Europea de municipis indians.

Darreres Notícies

Crear un Itinerari Cultural del Consell d’Europa i formar una Xarxa Europea de municipis indians. Aquest és l’objectiu del fòrum que es fa avui i demà a Lloret de Mar. Hi participen una cinquantena de persones que representen municipis d’arreu de Catalunya, així com de Cantàbria i de Nantes, a França.

servicios profesionales jimenez

La coordinadora de la xarxa de municipis indians de Catalunya, Anna Castellví, explica que durant aquests dos dies treballaran per sumar esforços i seguir tots un mateix camí per fomentar el patrimoni indià que hi ha arreu del continent.

La iniciativa de crear una xarxa europea sorgeix des de l’agrupació catalana, però Anna Castellví assegura que ja han obtingut bona resposta de diferents indrets d’Europa. Tant avui com demà, hi ha programades diferents xerrades, debats i presentacions relacionades amb el món dels indians. Demà al migdia es presentaran les conclusions.

Aquesta és la primera edició del fòrum i es fa a la sala polivalent de la Biblioteca. A banda dels actes formals, s’han organitzat activitats per donar a conèixer el patrimoni cultural de la vila als assistents, com una visita guiada a Can Font.

spot_img

El + Vist