12.7 C
Lloret de Mar
Cartell de l'activitat

Una classe de biodansa a l’escola Alira solidària amb la fibrosi quística

Es farà aquest diumenge, a les cinc de la tarda, a l'escola de dansa Alira, al carrer Buenos Aires de Fenals.

Cartell de l'activitat

Darreres Notícies

Activitat solidària amb la investigació de la fibrosi quística, aquest diumenge a la tarda a Lloret de Mar. Consistirà en una sessió de biodansa, una teràpia que convida a ballar sense calcular els moviments. D’aquesta manera, segons els experts, s’eliminen bloquejos i s’aconsegueix força interior.

L’encarregat de la sessió serà Joan Ramon, terapeuta i facilitador de biodansa, que explica que va tenir la idea d’organitzar aquesta activitat per la vinculació que té amb la família de la Laura Castells, una nena de Lloret afectada per la fibrosi quística.

Joan Ramon remarca que el taller, titulat Ballem per la fibrosi quística estarà obert a tothom, sense necessitats de tenir coneixements previs del que és la biodansa.

Recordem que la Laura Castells, de 13 anys, viu a Lloret de Mar i la malaltia minoritària que pateix va ser la motivació de la seva cosina, la Farners Cisterna, per al treball de recerca de Batxillerat. Arran d’aquest treball, la Faners ha impulsat una campanya sota el lema Dona’m aire, dona’m vida. Per un donatiu de 2 euros, entrega un potet de fer bombolles de sabó i un díptic informatiu sobre tots els aspectes més rellevants de la fibrosi quística.

De malalts de fibrosi quística, a Lloret només es coneixen el cas de la Laura i el de l’Antonio, un nen de 23 mesos que ara mateix està ingressat per una infecció per pseudomona, una bactèria que s’implanta al pulmó i, en cas de fer-se crònica, comporta complicacions molt greus pulmonarment.

El taller de biodansa es farà aquest diumenge, a les cinc de la tarda, a l’escola de dansa Alira, al carrer Buenos Aires de Fenals.

spot_img

El + Vist