23 C
Lloret de Mar
L'1 d'octubre del 2017 a l'escola Esteve Carles

Una exposició recordarà com es va viure l’1 d’Octubre a Lloret de Mar

Si algú té fotografies de l'1 o del 3 d'octubre del 2017 a Lloret, les pot enviar a [email protected] La mostra es podrà visitar de l'1 al 3 d'octubre a la Capella dels Sants Metges.

L'1 d'octubre del 2017 a l'escola Esteve Carles

Darreres Notícies

Aquest divendres és 1 d’octubre i, per tant, es compleixen quatre anys del referèndum per la independència. Per commemorar-ho, el Consell Local per la República, l’Assemblea i el CDR de Lloret organitzen una exposició que recull imatges de l’1 i el 3 d’octubre del 2017 a la vila.

Lluïsa Baltrons, com a portaveu del Consell per la República de Lloret, explica que amb aquesta mostra volen fer un agraïment a totes les persones que aquell dia van defensar les escoles per poder votar.

“Hem volgut fer un acte d’agraïment a totes aquelles persones que l’1 d’octubre del 2017 van defensar les escoles i vam poder votar”

Lluïsa Baltrons

L’exposició es podrà visitar de l’1 al 3 d’octubre, a la Capella dels Sants Metges, al matí de deu a una i a la tarda de quatre a set.

Si algú vol enviar una fotografia, encara hi és a temps, fins aquest dimecres, 30 de setembre. S’ha d’enviar al correu [email protected].

spot_img

El + Vist