17 C
Lloret de Mar
Neteja popular amb la plataforma Estimem Lloret, al 2019

Una neteja popular als boscos i tallers a Fenals, en el Dia del Medi Ambient

Les activitats, que són gratuïtes, arriben aquest cap de setmana.

Neteja popular amb la plataforma Estimem Lloret, al 2019

Darreres Notícies

Lloret de Mar celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb una neteja popular pels boscos de la vila, a més d’un seguit de tallers a l’entorn de Fenals, tant a mar com a les roques.

Tot plegat arriba aquest cap de setmana. Les propostes són totes gratuïtes per tal de conscienciar els veïns de tenir cura de l’entorn, tant si és costaner com boscós.

El bosc i la platja de Fenals, a on es farà la neteja.
El bosc i la platja de Fenals.

Marina Nicolàs, regidora de Medi Ambient, convida els ciutadans a sumar-se a les activitats, com la neteja de diumenge amb “diferents rutes i recorreguts, aptes per a tothom“.

De cara a dissabte, l’associació Xatrac, amb seu a la Casa del Mar de Fenals, ofereix sortides guiades d’snorkel i tallers de biologia marina i sortides a les roques. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia al web lloret.cat.

Cartell del Dia Mundial del Medi Ambient
Cartell del Dia Mundial del Medi Ambient

De cara a diumenge, hi ha la neteja popular pels boscos de Lloret. El punt de sortida és la Font de la Kaikuta, al Rieral, a les 9 del matí. En aquest cas, no cal inscripció prèvia. I des de l’Ajuntament es proporciona al material necessari per a la neteja.

spot_img

El + Vist