8 C
Lloret de Mar

Una onada enfonsa un llagut d’Es Vano, que s’ha recuperat, però està molt malmès

L'entitat agraeix la col·laboració de tothom per treure de l'aigua la barca, que li havia cedit l'Ajuntament fa un parell de temporades.

Traient el llagut enfonsat (Es Vano)
Traient el llagut enfonsat (Es Vano)

Darreres Notícies

El Club Rem Es Vano agraeix la col·laboració ciutadana i de la resta de clubs de rem locals després de l’accident que ha malmès un dels seus llaguts. En concret, és una embarcació que els havia cedit l’Ajuntament fa dos anys.

servicios profesionales jimenez

Pau Ferrés, timoner d’Es Vano, ha explicat que el llagut estava molt malmès, però que ells l’havien arreglat per poder fer entrenaments. Malauradament, dimecres de la setmana passada una onada el va enfonsar. Gràcies als cossos de seguretat i a la col·laboració ciutadana, van poder treure la barca de l’aigua.

“En intentar pujar el llagut a la sorra, no vam poder pel pes de la barca amb l’onada a dins; de mica en mica van anar entrant més onades fins que es va enfonsar del tot”

Pau Ferrés

Tot i així, el llagut ha quedat molt malmès i difícilment es podrà tornar a fer servir, almenys aquesta temporada. Pau Ferrés remarca que la zona del Club Nàutic no és bona per entrar a l’aigua amb llaguts, però és conscient que a Sa Caleta ja no hi caben més embarcacions.

Un vogador mira com treuen el llagut (Es Vano)
Un vogador mira com treuen el llagut (Es Vano)

Sigui com sigui, els membres d’Es Vano estan molt agraïts de tot el suport que estan rebent.

“En representació del Club Rem Es Vano voldria remarcar que la zona del Nàutic no és la més adient per entrar i sortir amb el llagut, per l’esglaó que es forma a la sorra i les corrents que convergeixen allà”

Pau Ferrés

En els propers dies, Es Vano farà una valoració exhaustiva dels danys del llagut, tot i que la quilla s’ha esquerdat per diferents parts i l’estructura interior s’ha trencat per tots costats, així com les costelles que uneixen l’estructura amb la quilla.

spot_img

El + Vist