20.1 C
Lloret de Mar
La parada de taxis de Just Marlès, en una imatge d'arxiu

Una persona controlarà les cues dels taxis les nits d’estiu a Lloret per evitar petits conflictes

El servei començarà a funcionar el 8 de juliol i es farà cada nit, de tres a set de la matinada, a l'avinguda Just Marlés.

La parada de taxis de Just Marlès, en una imatge d'arxiu

Darreres Notícies

Lloret de Mar comptarà aquest estiu amb una persona encarregada de controlar i gestionar les cues dels taxis durant la nit. Aquesta nova figura servirà per millorar la seguretat, així com posar ordre i evitar petits conflictes que es puguin ocasionar entre els clients.

El seu horari serà de 3 a 7 de la matinada, una franja en què l’Avinguda Just Marlès, on hi ha concentrats molts locals d’oci nocturn i discoteques, compta amb una important afluència de persones. El regidor de Seguretat, Jordi Sais, explica que hi ha diversos motius pels quals han considerat necessària la presència d’aquest controlador.

“El que hi ha és una certa impossibilitat a vegades d’accedir al servei de taxis perquè l’acumulació de gent a la matinada és molt gran, i posem un controlador de cues per evitar corredisses i conflictes que es puguin tenir entre els clients”

Jordi Sais

A banda d’evitar conflictes entre clients i gestionar les cues, també es vol millorar la seguretat dels mateixos taxistes amb aquesta nova figura. És una de les tres mesures que va acordar el consistori amb el gremi de taxistes. Les altres dues, que ja s’han posat en marxa, són l’aplicació Drag Alert, per connectar directament amb la Policia, i la instal·lació de càmeres de seguretat a la zona.

“Una de les mesures va ser fer arribar als taxistes el Drag Alert, una aplicació que va connectada a la Policia, i una altra de les mesures va ser instal·lar les càmeres de seguretat de l’Avinguda Just Marlès”

Jordi Sais

El nou controlador començarà a treballar el pròxim 8 de juliol, fins al 28 d’agost, de 3 a 7 de la matinada. 

spot_img

El + Vist