7.5 C
Blanes
José Luís Blanco (La Sansi)

Una representació de La Sansi participa a la Marató de Nova York

Entre ells, l'atleta José Luís Blanco, que a la cursa prèvia de 5 quilòmetres va guanyar en la categoria Màster.

José Luís Blanco (La Sansi)

Darreres Notícies

Una representació de La Sansi, amb l’atleta José Luis Blanco al capdavant, va participar, aquest cap de setmana, en una de les cites esportives més importants del calendari mundial: la Marató de Nova York.

L’esdeveniment va reunir 50.000 participants. José Luis Blanco valora l’experiència de manera molt positiva. Considera que és un esdeveniment de molta rellevància que recomana a tothom i explica que tot és molt “espectacular”, amb dorsals que sempre s’esgoten i amb participants que arriben a pagar uns 700 euros per poder córrer.

“La Marató de Nova York és espectacular, hi ha participants que paguen 600 o 700 euros per un dorsal, és un esdeveniment molt important que recomano a tothom”

José Luís Blanco
La Marató de Nova York (La Sansi)
La Marató de Nova York (La Sansi)

A banda de gaudir de l’experiència, José Luis Blanco també va aprofitar per competir. El dia abans de la Marató, el lloretenc va córrer la cursa prèvia de 5 quilòmetres, en què va ser el guanyador de la categoria Màster, per a corredors entre 45 i 49 anys, amb un temps de 16 minuts i 19 segons. L’endemà, l’esportista va fer de llebre en la Marató.

“Content per la primera plaça Màster en els 5 quilòmetres, i també content per l’experiència el dia següent fent de llebre a la Marató”

José Luís Blanco
Representants del club lloretenc a Nova York (La Sansi)
Representants del club lloretenc a Nova York (La Sansi)

La Marató de Nova York va tenir, com a guanyador, en categoria masculina, l’etíop Tamirat Tola, amb un temps de 2 hores, 4 minuts i 58 segons. En categoria femenina, la més ràpida va ser la kenyana Hellen Obiri, que va creuar la meta amb una marca de 2 hores, 27 minuts i 23 segons.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist