11.9 C
Lloret de Mar
Un accident a la C-63

Unanimitat al Parlament de Catalunya per millorar la C-63 entre Lloret de Mar i Vidreres

El Parlament ha aprovat, per unanimitat, una proposta de resolució presentada per Catalunya En Comú, que pretén una sèrie de mesures de seguretat.

Un accident a la C-63

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Pas endavant per millorar la carretera C-63 entre Lloret i Vidreres. El Parlament de Catalunya ha aprovat, per unanimitat, una proposta de resolució en aquest sentit. Qui l’ha presentat ha estat Catalunya En Comú Podem, que demana adoptar diferents mesures per augmentar la seguretat en aquesta via.

El grup parlamentari assegura que la C-63 no es pot considerar una via ràpida, perquè al recorregut hi ha nombroses urbanitzacions. En aquest sentit, exposen que hi ha un perill destacat en els accessos i sortides a les urbanitzacions, especialment a la dels Pinars, a Lloret, i Terrafortuna, a Vidreres. A més, recorden que aquesta carretera és una via d’entrada per molts turistes que visiten la Costa Brava.

El diputat dels comuns David Cid apunta que millorar aquesta carretera és una prioritat perquè es tracta d’una de les que van registrar més accidents l’any passat a la província de Girona.

El diputat David Cid (La Xarxa)

Així doncs, el Parlament insta el Govern de la Generalitat a impulsar diferents mesures per millorar la situació de la C-63 entre Lloret i Vidreres. Les millores que demana Catalunya en Comú Podem per a la C-63 són: adoptar mesures efectives per a la reducció de la velocitat; implementar carrils de desacceleració i d’incorporació als accessos i sortides de les urbanitzacions; construir passos subterranis o elevats per facilitar la mobilitat dels vianants; i adequar els vorals des de la sortida de Lloret fins al túnel de Monturiol.

A aquesta proposta de resolució, que s’ha aprovat per unanimitat, s’han incorporat cinc esmenes, presentades per Junts per Catalunya i el Grup Parlamentari Republicà. Algunes de les propostes són la instal·lació de controls fixos de velocitat, la creació d’itineraris de vianants i la implantació de rotondes, entre altres millores.

En la presentació de la proposta de resolució, Catalunya En Comú va aprofitar per reivindicar la necessitat de millorar els accessos a Lloret sense tirar endavant la prolongació de la C-32.

 

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.