10.7 C
Lloret de Mar

Uns 150 vogadors participaran a la regata de rem aquest diumenge a Lloret

Els vogadors, de totes les edats, formen part de cinc clubs de la vila: Es Vano, Santa Cristina, Hotelers, Pescadors i Sant Romà.

El club de rem Santa Cristina, en una regata aquest estiu a Lloret
El club de rem Santa Cristina, en una regata aquest estiu a Lloret

Darreres Notícies

Unes 150 persones, de totes les edats, es preveu que participin a la regata de rem que hi haurà aquest diumenge a Lloret de Mar. Els vogadors formen part de cinc clubs de la vila: Es Vano, Santa Cristina, Hotelers, Pescadors i Sant Romà. I competiran en totes les categories: des d’infantil fins a veterans.

servicios profesionales jimenez

Es tracta d’una lligueta que comptarà amb una altra regata, programada al setembre, i amb la qual es vol recuperar aquesta tradició feta anys enrere a Lloret.

La regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany, argumenta que la finalitat és competir però sobretot passar una bona estona, i aprofitar el ‘boom’ que està tenint ara el rem a Lloret. Especifica que “han començat moltes categories de base noves, hi ha molta gent motivada, amb il·lusió, que hem d’aprofitar per aixecar el rem com abans”.

La regata, que és oberta, l’organitza l’associació de clubs de rem de Lloret i Blanes. Un dels integrants és Tomàs Rodríguez, president del club de rem Es Vano, espera que “la regata donarà visibilitat al rem, a veure si la gent ho veu i s’hi apunta”.

Segons l’associació, quan acabi la lligueta –formada per les dues regates, d’agost i setembre,- hi haurà premis per a cada categoria.

De moment, tenim la primera competició a tocar. Serà aquest diumenge, 15 d’agost, a partir de les 17h, a davant d’Es Trajo.

spot_img

El + Vist