Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
La trobada del 2017

Uns 200 Volkswagen clàssics passaran la tarda de dissabte a Lloret de Mar

Aprofitant la trobada que fan a Tossa al llarg de tot el cap de setmana, visitaran Lloret per exposar-hi els vehicles i fer una gimcana sobre els orígens de la vila.

La trobada del 2017

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Els Amics del Volkswagen de Catalunya passaran la tarda d’aquest dissabte a Lloret de Mar. Aprofitant la trobada que fan a Tossa al llarg de tot el cap de setmana, visitaran Lloret de Mar per exposar-hi els vehicles i, a més, faran una gimcana sobre els orígens de la vila.

‘The love bug’ (Harbourside Place)

El vicepresident de l’entitat, Pere Martí, creu que és interessant donar a conèixer un Lloret molt desconegut per al gran públic. A més, els participants hauran d’anar disfressats de Herbie, un Volkswagen Beetle amb certes característiques humanes, que ha aparegut en diverses pel·lícules Disney: la primera va ser The Love Bug el 1968.

Pere Martí explica que els cotxes que es trobaran aquest cap de setmana són tots clàssics i assegura que són molt atractius de veure.

Es calcula que seran mínim uns 200 cotxes i furgonetes i aquest dissabte, a partir de les cinc de la tarda, estaran exposats al passeig Verdaguer.

La trobada, que arriba a la 26a edició, es fa a Tossa de Mar, perquè, tot i que des de fa 19 anys l’organització va a càrrec de l’associació Amics del Volkswagen de Catalunya, el seu impulsor era veí de Tossa.

La trobada del 2017 (Amics del Volkswagen de Catalunya)

L’any passat es van aconseguir aplegar 315 vehicles. Els participants provenen d’arreu de Catalunya, però també d’altres punts com ara Tenerife, les Balears, França o Alemanya. L’organització ja ha avançat que la trobada d’aquest cap de setmana es farà amb normalitat encara que plogui.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica