12.6 C
Lloret de Mar
La trobada del 2017

Uns 200 Volkswagen clàssics passaran la tarda de dissabte a Lloret de Mar

Aprofitant la trobada que fan a Tossa al llarg de tot el cap de setmana, visitaran Lloret per exposar-hi els vehicles i fer una gimcana sobre els orígens de la vila.

La trobada del 2017

Darreres Notícies

Els Amics del Volkswagen de Catalunya passaran la tarda d’aquest dissabte a Lloret de Mar. Aprofitant la trobada que fan a Tossa al llarg de tot el cap de setmana, visitaran Lloret de Mar per exposar-hi els vehicles i, a més, faran una gimcana sobre els orígens de la vila.

‘The love bug’ (Harbourside Place)

El vicepresident de l’entitat, Pere Martí, creu que és interessant donar a conèixer un Lloret molt desconegut per al gran públic. A més, els participants hauran d’anar disfressats de Herbie, un Volkswagen Beetle amb certes característiques humanes, que ha aparegut en diverses pel·lícules Disney: la primera va ser The Love Bug el 1968.

Pere Martí explica que els cotxes que es trobaran aquest cap de setmana són tots clàssics i assegura que són molt atractius de veure.

Es calcula que seran mínim uns 200 cotxes i furgonetes i aquest dissabte, a partir de les cinc de la tarda, estaran exposats al passeig Verdaguer.

La trobada, que arriba a la 26a edició, es fa a Tossa de Mar, perquè, tot i que des de fa 19 anys l’organització va a càrrec de l’associació Amics del Volkswagen de Catalunya, el seu impulsor era veí de Tossa.

La trobada del 2017 (Amics del Volkswagen de Catalunya)

L’any passat es van aconseguir aplegar 315 vehicles. Els participants provenen d’arreu de Catalunya, però també d’altres punts com ara Tenerife, les Balears, França o Alemanya. L’organització ja ha avançat que la trobada d’aquest cap de setmana es farà amb normalitat encara que plogui.

spot_img

El + Vist