9.4 C
Lloret de Mar

Usama Karach, de la Karate Driss Academy, tercer a la segona fase de la Lliga d’Espanya

Amb aquest resultat, el lloretenc s’assegura la seva presència en la gran final que se celebrarà al pròxim mes de desembre.

Usama Karach (Karate Driss Academy)
Usama Karach (Karate Driss Academy)

Darreres Notícies

Usama Karach, de la Karate Driss Academy, que aquest cap de setmana ha guanyat la medalla de bronze en la segona fase de la Lliga d’Espanya, disputada aquest cap de setmana a Torrelavega.

El lloretenc, que aviat farà els 14 anys, competeix en la categoria de kata. El president de la Driss Acadamy, Driss Labied, explica que coneixien la resta de competidors i sabien que tenien moltes opcions d’aconseguir medalla. Tot i això, lamenta no haver pogut ser presents en la final.

“En aquestes categories hi ha molt nivell, sabíem que teníem assegurada la medalla, però se’ns va escapar entrar en la final”

Driss Labied

Amb aquest resultat, el lloretenc s’assegura la seva presència en la gran final que se celebrarà al pròxim mes de desembre, amb la participació dels vuit millors del rànquing espanyol de cada categoria.

Abans, Usama Karach competirà en el Campionat de Catalunya, a Montornès, per obtenir un lloc en la Selecció Catalana per disputar el campionat estatal.

spot_img

El + Vist