9.9 C
Lloret de Mar

Vasilii Liseitsev, en infantil, i Evgenii Liseitsev, en cadet, medalla d’or a la Copa Catalana de Judo

Tots dos formen part del Club Judo Nova Unió.

Evgenii Liseitsev, or cadet
Evgenii Liseitsev, or cadet

Darreres Notícies

Vasilii Liseitsev, or infantil

El Judo Nova Unió de Lloret de Mar va aconseguir dues medalles d’or a la Copa Catalana de Judo, en les categories infantil i cadet. L’entitat va presentar set judokes infantils, que van superar, com a mínim, el seu primer combat. L’actuació més destacada va ser la de Vasilii Liseitsev, que es va imposar i va aconseguir la medalla d’or en categoria infantil, tal com ha remarcat el president de l’entitat, Marc Dailos.

servicios profesionales jimenez

En categoria cadet, van competir quatre judokes. Entre ells, Evgenii Liseitsev, que també es va fer amb l’or, tot i comptar amb rivals de molt nivell. En cadets també va participar Daniil Oganesyan que tot i completar una bona competició es va haver de conformar amb un cinquè lloc, quan lluitava per aconseguir la medalla de bronze.

La valoració general que fa Dailos dels resultats obtinguts és molt positiva i considera que es demostra el treball diari en les sessions d’entrenament.

La Copa Catalana de Judo, que es va disputar a Barcelona, era la primera prova puntuable del rànquing català de la nova temporada.

Copa Catalana de Judo 2018
spot_img

El + Vist