Dilluns, 8 març 2021
11.1 C
Lloret de Mar

‘Veneno’, el segon single de la cantant i influencer lloretenca Carla Frigola

La jove, de 18 anys, acumula més d'un milió de seguidors a Tik Tok i 255.000 a Instagram. Assegura que el nou videoclip és molt dinàmic i modern.

-

El CAP de Lloret inicia la vacunació a domicili per a persones amb problemes de mobilitat

La majoria d'usuaris són persones de més de 80 anys, amb un grau elevat de dependència. En el primer dia, han vacunat 18 persones en domicilis.

Amb veu pròpia – Jesús Garcia

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar 1,49. En Jesús va néixer...

Ple Municipal 1 de març de 2021

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Amb veu pròpia – Dylan Calabria

Dylan Calabria, que va néixer atrapat en un cos de dona, és la primera persona trans que ha aconseguit fer el canvi...

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Només té 18 anys i ja acumula 255.000 seguidors a Instagram i més d’un milió a Tik Tok. Però la lloretenca Carla Frigola no es conforma només amb ser influencer, sinó que també vol triomfar en el món de la música, que és el que realment sempre l’ha apassionada. Per això acaba de publicar el seu segon single, Veneno.

Ella mateixa explica que és un videoclip molt dinàmic i modern per a una cançó que parla de l’amor i el pecat.

Carla Frigola ja va publicar un primer videoclip fa uns mesos, titulat Adentro, que assegura que va tenir molt bona rebuda. Tot i així, reconeix que és molt exigent amb tot el que fa i sempre vol millorar-se a ella mateixa. Sobre l’estil de la seva música, no li agrada etiquetar-se en un gènere concret i assegura que compon peces molt variades.

“La meva música no m’agradaria posar-la dins d’un sac. Sí que és veritat que de moment les dues cançons han estat bastant pop, però en un futur vindran coses bastant diferents i no vull quedar-me només en un gènere perquè m’agrada provar de tot”

Carla Frigola

Això sí, a l’hora de crear les cançons, tot i que ella n’és l’ànima, li agrada treballar en equip.

A Carla Frigola sempre, des de ben petita, li ha agradat molt la música, tant tocar instruments com cantar i composar. Ara comença la seva carrera musical com a professional, però la seva fama ja fa temps que creix. I és que la lloretenca sempre ha tingut molts seguidors a les xarxes socials i no para de créixer. Un dels secrets clau assegura que és la seva naturalitat.

“Sempre m’he estat currant molt el meu contingut i he estat jo mateixa sempre, mai no m’ha agradat penjar el que penjava l’altra gent. És com que intento demostrar a la gent que soc jo 100% i que penjo el que m’agrada”

Carla Frigola

Sobre els haters, és a dir, aquells que la critiquen per fer mal, reconeix que n’hi ha alguns, tot i que no els dona gaire importància perquè la majoria de persones que s’ha trobat són bones. A més, conserva les amistats de tota la vida i li costa obrir-se a nova gent, tot i que agraeix el bon to i els comentaris que li fan arribar els seus seguidors.

La publicació de les cançons Adentro i Veneno és l’inici d’una carrera que espera que sigui molt llarga i que combini música i moda, les seves dues passions. Ella mateixa afirma que té energia, ganes i idees per anys.

Totes dues cançons es poden escoltar a les principals plataformes digitals, com YouTube, Spotify o Apple Music. A més, la podeu seguir a través d’Instagram o Tik Tok, on mostra el nom artístic de Carla Frigo.

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.
- Publicitat -