13.7 C
Blanes
El nou arbre de Nadal, de la plaça Pere Torrent.

“Volem que la il·luminació de Nadal sigui un atractiu més de Lloret”

Això afirma el regidor Nino Gómez, que anuncia que l'encesa dels llums serà aquest divendres (17:30h) a la plaça de la Vila.

El nou arbre de Nadal, de la plaça Pere Torrent.

Darreres Notícies

Compte enrere per a l’encesa dels llums de Nadal a Lloret de Mar. Un esdeveniment que cada any reuneix més veïns i que arriba aquest divendres a la plaça de la Vila. Allà hi ha l’arbre de grans dimensions fet de boles blanques que canvien de color, el qual s’il·luminarà a partir del proper 24 de novembre, juntament amb les façanes de la Casa de la Vila i la Casa de la Cultura.

Serà un moment, sens dubte especial, que permetrà posar els llums de Nadal arreu de la vila, amb novetats diverses com un arbre nou a la plaça Pere Torrent. El regidor de Promoció Econòmica, Nino Gómez, explica que enguany la il·luminació arriba a una 60a d’espais, incloses més urbanitzacions, amb l’objectiu que sigui un atractiu més de Lloret.

“Hem canviat el tipus de llum a la riera perquè sigui més compacta i ens decantem per al llum led de baix consum”, afegeix. De la totalitat d’espais il·luminats de Nadal, la immensa majoria fan servir leds per reduir el consum energètic.

Des de l’Ajuntament es convida els veïns a assistir a l’encesa oficial de llums de Nadal. Serà aquest divendres a la tarda, a les 17.30h, a la Plaça de la Vila. A partir d’aleshores, els llums s’encendran cada vespre fins que acabin les festes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist