18 C
Lloret de Mar

Worten obre les portes a Porta Lloret, amb 16 treballadors i 486 metres quadrats de botiga

La botiga ven electrodomèstics, productes de tecnologia, de la llar i oci.

Inauguració de Worten
Inauguració de Worten

Darreres Notícies

Aquest dimecres ha obert les portes el centre comercial Porta Lloret. El públic hi ha accedit des de primera hora del matí, encuriosit per aquest nou espai i les botigues que hi ha al seu interior.

servicios profesionales jimenez

De moment, hi trobem l’hipermercat Esclat i l’establiment d’electrodomèstics i tecnologia Worten, que ahir va ser inaugurat per les autoritats i els responsables de l’empresa, com Xavi Legido, gerent de Worten a Lloret.

L’alcalde a la botiga Worten

L’establiment ocupa 486 metres quadrats i compta amb 16 treballadors, que venen electrodomèstics, productes de tecnologia, de la llar i oci. Es tracta de la segona botiga Worten que obre portes a les comarques de Girona. Ho rep positivament Albert Robert, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lloret.

Com hem dit, aquest dimecres el públic va assistir des de primera hora a dins del centre comercial. Volia saber com era per dins Porta Lloret. Hem recollit unes quantes opinions que podeu escoltar a l’arxiu adjunt. També hi era present Romà Codina, exalcalde de Lloret. Considera que el centre comercial, que es va començar a gestar quan era al govern local, és positiu per als veïns.

El centre comercial Porta Lloret compta, de moment, amb la botiga Worten i l’hipermercat Esclat. Situat a la planta baixa, ocupa 4.150 metres quadrats dedicats a la venda. L’equip el formen 77 persones.

Pel que fa al centre comercial -el més gran de tot Lloret- té una superfície de 35.000 metres quadrats, repartits en dues plantes. L’aparcament el formen prop d’un miler de places.

spot_img

El + Vist