7.7 C
Lloret de Mar
Un càmera de La Xarxa TV

La Xarxa trenca l’acord amb la federació per transmetre partits d’OK Lliga

La Xarxa TV critica que la Federació va trencar el compromís d’exclusivitat dels drets televisius per a la companyia, perquè va donar permís a Barça TV per emetre el duel entre els blaugrana i el Lleida.

Un càmera de La Xarxa TV

Darreres Notícies

La Xarxa TV ja no retransmetrà partits de l’OK Lliga, tal com havia acordat amb la Federació Espanyola de Patinatge. Segons publica El Punt Avui, dilluns La Xarxa va trencar de manera unilateral el conveni de col·laboració a través d’una carta, després d’haver ofert les dues primeres jornades (Vendrell-Barça i Vic-Voltregà).

La Xarxa TV critica que la Federació va trencar el compromís d’exclusivitat dels drets televisius per a la companyia, perquè va donar permís a Barça TV per emetre el duel entre els blaugrana i el Lleida divendres passat. Una vulneració, segons ells, del marc establert per a tota la temporada.

El suplement d’esports del rotatiu apunta que l’hermetisme per totes dues bandes va ser total i va contrastar amb l’anunci a so de bombo i platerets de l’acord escenificat en la presentació de l’OK Lliga ara fa quinze dies aproximadament a la Seu Vella de Lleida. Tot i així, el diari no descarta una negociació en les properes hores, malgrat que fonts de la Federació es mostraven perplexes.

Tot plegat es va fer públic arran de la publicació de l’Igualada al Twitter anunciant que canviava l’hora del partit, de la una del migdia –que és l’hora estipulada per La Xarxa TV- a dos quarts de nou del vespre per poder tenir més aficionats al pavelló. Els clubs consideren que els partits al migdia són bàsics per donar visibilitat a l’hoquei i atraure patrocinadors a través de la televisió, però són un horari més complicat per atraure aficionats al pavelló.  

spot_img

El + Vist