24.8 C
Lloret de Mar
Un grup fent snorkel aquest estiu

Xatrac dona a conèixer el fons marí de Fenals a través d’una sessió d’snorkel

Cada dissabte del mes de setembre, a les 10 hores, es farà una sortida dins del programa Lloret Nature, impulsat per Lloret Turisme.

Un grup fent snorkel aquest estiu

Darreres Notícies

Aquest dissabte al matí continuaran les propostes de turisme actiu Lloret Nature que s’han programat per aquesta tardor, amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni natural de la destinació i apropar-lo als visitants.

Una estrella de mar al fons marí de Fenals (Xatrac)

A partir de les 10 del matí hi haurà dues activitats. Una és la sortida guiada d’immersió lleugera, una pràctica anomenada snorkelling, que es fa amb la col·laboració de Xatrac. L’encarregat és el biòleg marí Santi Escartín, que convida a tothom a gaudir de l’activitat, tant els visitants com els veïns que s’han banyat moltes vegades a Lloret, però que desconeixen el fons marí de la zona.

A la mateixa hora, també es farà una sortida de marxa nòrdica. Per aquests dos mesos s’han preparat tres rutes que canvien segons la setmana.

Les activitats s’ofereixen en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. Tota la informació, així com els preus i els horaris, es pot consultar al web de Lloret Turisme. Les inscripcions es poden fer a les Oficines de Turisme.

spot_img

El + Vist