16.5 C
Lloret de Mar
Xavier Albertí

Xavier Albertí, Hotel Rigat, Joventut Sa Romana i Fundació Climent Guitart, premis Orgull Lloretenc 2020

Junts per Lloret atorgarà els guardons aquest vespre, a les 20 hores, a Àtics La Carpa.

Xavier Albertí

Darreres Notícies

Xavier Albertí, l’Hotel Rigat, l’associació Joventut Sa Romana i la Fundació Climent Guitart rebran els premis Orgull Lloretenc aquest vespre. Els atorga, per segona vegada, Junts per Lloret amb la voluntat de reconèixer el compromís amb la vila de diferents persones, empreses o entitats.

El president de la formació, Albert Robert, assenyala que en la categoria de Persona, el reconeixement es farà al lloretenc Xavier Albertí per la seva dilatada experiència professional, que l’ha portat a ser l’actual director artístic del Teatre Nacional de Catalunya.

Per la seva part, l’Hotel Rigat rebrà el premi Empresa, per l’aposta pel turisme sostenible, responsable i de qualitat.

Un altre dels guardonats de la nit serà l’associació Joventut Sa Romana, en la categoria d’Entitat, per l’organització d’activitats juvenils de molt d’èxit.

Per últim, en la categoria de Solidaritat, el premi serà per a la Fundació Climent Guitart, en reconeixement a les seves iniciatives per millorar l’entorn i ajudar les persones més vulnerable.

L’acte d’entrega dels premis Orgull Lloretenc es farà avui divendres, a les vuit del vespre, a l’Àtics La Carpa, i comptarà amb la presència de la tossenca i diputada al Congrés Mariona Illamola.

spot_img

El + Vist