13.7 C
Lloret de Mar
Xavier Albertí

Xavier Albertí, Hotel Rigat, Joventut Sa Romana i Fundació Climent Guitart, premis Orgull Lloretenc 2020

Junts per Lloret atorgarà els guardons aquest vespre, a les 20 hores, a Àtics La Carpa.

Xavier Albertí

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Xavier Albertí, l’Hotel Rigat, l’associació Joventut Sa Romana i la Fundació Climent Guitart rebran els premis Orgull Lloretenc aquest vespre. Els atorga, per segona vegada, Junts per Lloret amb la voluntat de reconèixer el compromís amb la vila de diferents persones, empreses o entitats.

El president de la formació, Albert Robert, assenyala que en la categoria de Persona, el reconeixement es farà al lloretenc Xavier Albertí per la seva dilatada experiència professional, que l’ha portat a ser l’actual director artístic del Teatre Nacional de Catalunya.

Per la seva part, l’Hotel Rigat rebrà el premi Empresa, per l’aposta pel turisme sostenible, responsable i de qualitat.

Un altre dels guardonats de la nit serà l’associació Joventut Sa Romana, en la categoria d’Entitat, per l’organització d’activitats juvenils de molt d’èxit.

Per últim, en la categoria de Solidaritat, el premi serà per a la Fundació Climent Guitart, en reconeixement a les seves iniciatives per millorar l’entorn i ajudar les persones més vulnerable.

L’acte d’entrega dels premis Orgull Lloretenc es farà avui divendres, a les vuit del vespre, a l’Àtics La Carpa, i comptarà amb la presència de la tossenca i diputada al Congrés Mariona Illamola.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.