17.2 C
Lloret de Mar

Uns 1.000 veïns signen contra la gestió de l’hospital sociosanitari de Lloret de Mar

Les crítiques, reiterades, fan referència a la manca de personal, al menjar i a l'estat de l'edifici.

Hospital sociosanitari
Hospital sociosanitari

Darreres Notícies

Un miler de veïns ja han signat en contra de la gestió de l’hospital sociosanitari de Lloret de Mar, en una campanya que segueix oberta. Tot i que la gestió és de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), la crítica es dirigeix a l’Ajuntament, a qui se li demana més control sobre l’equipament. Una de les signants, Mercè Riera, argumenta que és el canal més directe per fer arribar la seva veu.

servicios profesionales jimenez

Les crítiques són reiterades i tant diversos usuaris com el Síndic del Ciutadà i diferents partits polítics municipals ja les han fet anteriorment. La principal és pel menjar. El problema és la manca de personal per atendre tots els usuaris; un personal que els signants consideren molt professional però que està sota mínims.

A més, també critiquen l’estat de deixadesa general de l’edifici. La manca de recursos porta a situacions surrealistes i sovint són veïns solidaris els que acaben aportant solucions a uns problemes que hauria de resoldre la Corporació.

La campanya de recollida de signatures es fa a través de la plataforma d’internet Change.org i amb fulls que hi ha repartits arreu de comerços de la vila.

 

spot_img

El + Vist