13.6 C
Lloret de Mar
Hackató 2016

13 joves fan propostes directes i atrevides a la segona Hackató de Lloret

Han participat a la segona edició, que es va fer entre divendres i dissabte al Puntet.

Hackató 2016

Darreres Notícies

13 joves de Lloret han participat a la segona edició de la Hackató al Puntet, amb propostes directes i atrevides. En el termini de 24 hores, dividits en quatre grups diferents, han buscat idees per mirar de solucionar els reptes plantejats per quatre establiments de la vila.

El tècnic de joventut, Carles Carbonell, explica que després de l’experiència, els comerciants hauran d’analitzar les propostes rebudes i decidir si les tiren endavant i de quina manera.

Una de les participants va ser la Mar Cassany, que assegura que l’experiència ha estat molt enriquidora i recomanable. La Mar va col•laborar amb el grup que buscava idees per a la botiga de segona mà Gold Ocasion. L’establiment va lamentar que se’l conegui com la botiga de l’or i va demanar que se’ls conegui per als productes de segona mà que venen. La proposta va ser aconseguir que aquests productes siguin singulars.

Els altres tres establiments que van participar a la Hackató van ser Pintures Barrero, Joieria Grau i Dress Room. Els joves van estar assessorats per Josep Lluís Sánchez Brugarola. Segons Carbonell, un gran expert que espera que repeteixi en una tercera edició de la Hackató.

spot_img

El + Vist