12.6 C
Lloret de Mar
Visita dels agents als jardins de Santa Clotilde

15 agents de Thomas Cook visiten Lloret i la Costa Brava per conèixer el territori de primera mà

El touroperador, un dels principals del Regne Unit, establirà tres rutes noves a l'aeroport de Girona de maig a octubre.

Visita dels agents als jardins de Santa Clotilde

Darreres Notícies

15 agens britànics de Thomas Cook, un dels principals touroperadors del Regne Unit, han visitat Lloret i la resta de la Costa Brava fa pocs dies. El motiu és que volen conèixer el territori de primera mà, ja que de maig a octubre l’operador establirà tres noves rutes fins a l’aeroport de Girona: des de Birmingham, Manchester i Bristol.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, assenyala que la notícia és molt bona per a la destinació. A més, cal tenir en compte que la quantitat de turistes que arriben a Lloret a través d’operadors encara és molt elevada, sobretot pel que fa al mercat rus i l’anglès.

El 2016, el turisme britànic va representar un 7% del turisme total a Lloret. Una xifra que Elizabeth Keegan reconeix que havia estat superior fa temps, però afegeix que és un mercat que està tornant a remuntar. I apostes com la de Thomas Cook o l’altre gran operador britànic, Jet2, afavoreixen a aquest creixement. Així ho assenyala també la responsable de touroperació del mercat britànic del Patronat, Sandra Perich.

En el conjunt de la província, aquest 2017 es preveu que hagin vingut uns 100.000 turistes britànits i de cara a l’any que ve es preveu que la xifra s’incrementi. La seva estada mitjana ronda la setmana i, tot i que s’estableixen tots els dies en un mateix allotjament, els agrada conèixer tot el territori.

En la seva estada a Lloret, els agents van visitar els jardins de Santa Clotilde, Cala Banys i uns quants hotels.

spot_img

El + Vist