21.8 C
Lloret de Mar

158 donacions i 23 oferiments en la donació de sang a Lloret de Mar

L’organització assenyala que s’han acomplert els objectius marcats, sobretot tenint en compte la situació pandèmica actual, que ha fet baixar les donacions fins a un 15%.

Donació de sang, el passat divendres al Teatre.
Donació de sang, el passat divendres al Teatre.

Darreres Notícies

158 donacions –de les quals, 4 són donants nous– i 23 oferiments (gent que vol però no pot donar sang per algun motiu). Aquest és el balanç satisfactori que es fa de la donació realitzada el passat dijous i divendres a Lloret de Mar (al centre cívic del Rieral i al Teatre).

L’organització assenyala que s’han acomplert els objectius marcats, sobretot tenint en compte la situació pandèmica actual, que ha fet baixar les donacions fins a un 15%. Saray Almerge, del Banc de Sang i Teixits de Girona, conclou que “estem molt contents, perquè hem assolit les previsions”.

L’organització assenyala que les xifres de donants són bones, incloent els oferiments, que són persones que s’acosten a la seu de la donació però que per algun motiu o altre no poden donar sang. La dada negativa són els donants nous, que es limiten a 4, una xifra petita.

En qualsevol cas, les 158 donacions de sang recollida a Lloret anirà molt bé per a les reserves dels hospitals aquest estiu. Ara mateix als hospitals de Catalunya hi ha reserves per a 6 dies, quan la xifra idònia són 10 dies.

spot_img

El + Vist