10.1 C
Lloret de Mar

3 detinguts per tràfic de drogues i 11 actes per prostitució a la via pública

És el resultat d'un dispositiu de vigilància i control a la zona d'oci nocturn de la vila, realitzat dijous passat, en el marc del dispositiu 'Marlès',

Dispositiu policial 2011
Dispositiu policial 2011

Darreres Notícies

Tres detinguts per vendre marihuana i onze actes administratives per prostituir-se a la via pública a Lloret de Mar. Aquest és el resultat d’un dispositiu de vigilància i control a la zona d’oci nocturn de la vila, realitzat dijous passat, 14 de juliol. El van dur a terme conjuntament diversos cossos policials, entre Mossos d’Esquadra, Policia Local i Policia Nacional. La finalitat era actuar contra fets il•lícits penals.

Segons l’Agència Catalana de Notícies, l’operació s’emmarca dins del dispositiu ‘Marlès’, que cada any es porta a terme en aquests espais i que enguany estava enfocat a identificar dones que es dediquen a la prostitució i a furtar turistes.

Uns mossos de paisà van detenir tres persones que venien marihuana i es van aixecar onze actes administratives per infraccions d’ordenances municipals. En concret, per prostituir-se a la via pública. A part, es van realitzar disset identificacions i deu persones van ser traslladades a les dependències de la policia espanyola per irregularitats relacionades amb la llei d’estrangeria.

Des dels Mossos d’Esquadra assenyalen que la coordinació i col•laboració entre els cossos policials continuarà per poder detectar i prevenir conductes il•legals ja sigui a la zona d’oci nocturn de Lloret de Mar com en d’altres carrers de la població.

Des de la Policia Local afegeixen que “l’objectiu comú és donar un bon servei als ciutadans i visitants” i que es treballa ‘amb fermesa’

spot_img

El + Vist