Dilluns, 25 gener 2021
5.2 C
Lloret de Mar
Visita d'aquest matí

375 alumnes de tercer de primària visitaran l’Ajuntament amb un regidor

És una activitat integrada dins del Pla Educatiu d’Entorn Projecte Arrela’t que es du a terme amb l’objectiu d’acostar el consistori als petits.

Visita d'aquest matí

Darreres Notícies

Gunjur Kuta compta amb un nou hospital que permet atendre moltíssimes més persones

El projecte s'ha fet realitat amb la col·laboració de l'ONG Ñimme Gunjur Kuta. Mentre que l'antic ambulatori atenia 300 persones l'any, l'hospital ha atès més de 4.000 persones en tres mesos.

El Club Hoquei Lloret surt del descens en guanyar el Taradell (3-1)

Els homes de Xavi Albet van guanyar en un partit molt disputat davant d'un rival directe en la lluita per la permanència. Els gols van ser de Moi Aguirre, Max Thiel i Marc González.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Els 375 alumnes de tercer de primària de Lloret visitaran l’Ajuntament les properes setmanes. És una activitat integrada dins del Pla Educatiu d’Entorn Projecte Arrela’t que es du a terme amb l’objectiu d’acostar el consistori als petits.

La regidora d’Educació, Mònica Cunill, ha explicat que passen per la sala de plens i per l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà i conèixer la Casa Gran de la mà d’un regidor.

La regidora creu que és una manera molt bona perquè els nens coneguin com funciona l’Ajuntament en el seu dia a dia. Les visites han començat avui i acaben el 29 de febrer.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.