25.1 C
Lloret de Mar

Lloret se suma a la commemoració del 25-N sota el lema ‘El #silenci també #mata’

L'acte principal serà dissabte al migdia, en què es llegirà el manifest i es farà una performance a la plaça de l'església.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

El #silenci també #mata. Amb aquest lema, Lloret commemora el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Envers les Dones. L’activitat principal, com cada any, és la lectura del manifest.

Però com a novetat, aquest cop no s’ha fet coincidir amb el 25 de novembre, sinó que es farà dissabte per combinar-lo amb la performance que cada any prepara l’associació de dones L’Aurora, aquest cop amb la col•laboració de la Caravana de les Arts. Segons la tècnica de la Dona, Mercè Serrano, serà un espectacle que cridarà molt l’atenció. La lectura del manifest anirà a càrrec de la regidora Lluïsa Baltrons i es farà dissabte a les dotze del migdia a la plaça de l’església.

A banda de l’acte de dissabte, fins al 10 de desembre es pot visitar una exposició de l’Institut Català de la Dona a la Casa de la Cultura que pretén desmuntar mites per eradicar la violència masclista en les parelles.

Tot plegat es complementarà, el 3 de desembre, amb la projecció del documental La maleta de Marta, que anirà seguit d’un col•loqui que comptarà amb la mateixa Marta. El documental es projectarà dijous 3 de desembre a les set de la tarda a la sala polivalent de la biblioteca, que també col•labora amb l’organització de l’acte.

spot_img

El + Vist