4.8 C
Lloret de Mar
Els treballadors contractats

8 persones comencen a treballar a l’Ajuntament a través d’un programa del SOC

Des de juliol i al llarg de 6 mesos, faran tasques de manteniment i reparació de la via pública, així com la instal·lació de cartells sobre civisme.

Els treballadors contractats

Darreres Notícies

Aquest dilluns han començat a treballar 8 persones a l’Ajuntament de Lloret a través d’un programa destinat a contractar aturats de llarga durada. Des de juliol i al llarg de 6 mesos, faran tasques de manteniment i reparació de la via pública, així com la instal·lació de cartells sobre civisme.

Han estat contractats a través d’un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, explica que aquests programes permeten donar una oportunitat a persones que tenen dificultats per trobar feina.

El regidor recorda que l’Ajuntament aprofita sempre que pot aquestes iniciatives perquè, a banda de ser positives per a les persones contractades, també beneficien l’Ajuntament, sobretot en una època com l’actual, en què la llei estatal no permet contractar treballadors nous, malgrat que la plantilla s’hagi reduït en els últims anys.

A més de fer feines de manteniment, els beneficiaris rebran formació per ajudar-los a la reinserció al mercat de treball un cop acabin el contracte.

spot_img

El + Vist