13.1 C
Lloret de Mar
Trobada del 2017

80 delegats de Segon d’ESO de la comarca de la Selva es trobaran al febrer

La finalitat és que els delegats es coneguin entre ells i facin, aquest dia, tallers de formació per millorar les seves habilitats com a representants de l'aula.

Trobada del 2017

Darreres Notícies

Una 80a de delegats de segon d’ESO d’una dotzena d’instituts de la comarca de la Selva es trobaran al febrer. Aquest dilluns s’ha fet una reunió per preparar la trobada, on assistiran 22 estudiants de Lloret, tant del Coll i Rodés, com del Rocagrossa i de la Immaculada Concepció.

La finalitat és que els delegats es coneguin entre ells i facin, aquest dia, tallers de formació per millorar les seves habilitats com a representants de l’aula. La trobada l’organitza el consell comarcal, amb la col·laboració, entre d’altres, del Puntet de Lloret. Amadeu Breva, tècnic de l’Oficina Jove de la Selva, creu que és important fomentar la funció dels delegats, que avui en dia tenen un paper poc rellevant. Segons Amadeu Breva, un delegat ha de ser, sobretot, objectiu, empàtic i bon comunicador.

Els participants faran quatre tallers, dividits per grups, per treballar habilitats comunicatives, resolució de conflictes i aprenentatge d’empatia, a banda de fer una dinàmica de coneixement. La trobada s’adreça als de segon de secundària.

Aquest és el segon any que s’organitza aquesta trobada. La cita és el 9 de febrer, a Sils.

spot_img

El + Vist