22.6 C
Lloret de Mar

Ajudes per millorar els establiments comercials i de restauració

L'Ajuntament bonifica els comerciants i restauradors més afectats per la pandèmia perquè millorin la imatge dels seus establiments.

Una persiana pintada per Odie
Una persiana pintada per Odie

Darreres Notícies

L’Ajuntament bonifica els comerciants i restauradors de Lloret de Mar que vulguin fer diverses millores als seus establiments. Una de les opcions és fer un grafit a la persiana.

Un dels que se n’encarrega és el lloretenc Odie (@odiarte_muralism), que fa murals artístics relacionats amb cada establiment. L’artista assegura que d’aquesta manera es millora la imatge tant del local com del municipi en general.

odiarte studio66
Un altre mural fet per Odie (Odiarte muralism)

A més, es fa publicitat del negoci quan està tancat. Un altre benefici és que quan es fa un mural d’aquestes característiques els grafiters mai no hi pinten a sobre; així doncs, és una manera de mantenir neta la persiana.

L’Ajuntament subvenciona la meitat del cost del projecte, amb un màxim de 1.200 euros, és a dir, una ajuda màxima de 600 euros. Els requisits per gaudir de la bonificació es poden consultar a la pàgina web municipal. Per exemple, cal estar empadronat a Lloret, haver contractat algun veí del municipi des que va començar el confinament fins al 31 d’octubre i no haver estat considerat servei essencial durant l’estat d’alarma, entre altres coses.

La mesura s’inclou en un paquet d’ajuts que ha impulsat l’Ajuntament per ajudar els sectors comercial i de restauració, molt perjudicats per la crisi de la Covid-19. També es donen una sèrie d’ajudes, per exemple, a aquells petits empresaris que vulguin digitalitzar els seus negocis. El termini per fer les sol·licituds acaba el 31 d’octubre.

spot_img

El + Vist