16.5 C
Lloret de Mar
Ajuntament Lloret

Ajuntament i hotelers asseguren que treballen de manera conjunta

Les dues parts han enviat un comunicat afirmant que van en el mateix sentit per al compliment de l'ordenança de civisme.

Ajuntament Lloret

Darreres Notícies

El Gremi d’Hotelers i l’Ajuntament treballen de manera conjunta perquè es compleixi l’ordenança de civisme. Així ho han expressat les dues parts en un comunicat, on asseguren que estan compromesos per millorar i optimitzar Lloret com a destinació turística de primer ordre.

El comunicat l’han enviat arran de l’aprovació definitiva de les ordenances al ple de dilluns, després de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que obligava a l’Ajuntament a fer unes modificacions a la normativa. En aquest sentit, el president del gremi, Enric Dotras, assegura que tant el repartiment d’informació als visitants sobre les ordenances de Lloret com el fet de tenir un vigilant a l’establiment ja són aspectes que fa temps que es compleixen.

Tot i així, els hotelers i l’Ajuntament hauran d’aclarir si el tríptic informatiu s’ha d’entregar a tots els clients o només als que es consideri que són susceptibles de dur a terme males pràctiques.

L’alcalde, Jaume Dulsat, està molt satisfet de l’aplicació de l’ordenança de civisme i convivència.

El comunicat també recull que el consistori reconeix la implicació del Gremi d’Hostaleria en la implicació de la millora de la convivència i l’experiència turística; i conclou que totes dues parts tenen com a prioritat desenvolupar el Pla Operatiu de Reconversió juntament amb la resta de representants de la Mesa del Turisme.

spot_img

El + Vist