19.2 C
Lloret de Mar

Aquest cap de setmana comencen les jornades de l’arròs

Hi ha restaurants que han fet un menú obert, amb la possibilitat d’escollir entre diferents arrossos.

Darreres Notícies

Arrossos més tradicionals i altres més avantguardistes. Fins i tot, amb ingredients poc habituals en aquests àpats com pot ser la sobrassada. És el que es podrà trobar en la 23a edició de les jornades gastronòmiques de l’arròs, que comencen aquest cap de setmana, amb la participació de 20 restaurants.

Tant l’alcalde Robert com la regidora Lara Torres conviden els veïns a gaudir dels menús. Romà Austrich, president del sector, destaca la varietat d’arrossos.

Fins al 28 de maig, es podran tastar els menús que oferiran els diferents establiments. La iniciativa permet desestacionalitzar, oferir un atractiu per visitar la destinació i avançar la temporada en aquesta època de l’any, abans de l’estiu. Hi ha restaurants que han fet un menú obert, com l’Studio 66, amb el xef David Gou, amb la possibilitat d’escollir entre diferents arrossos.

Les Jornades gastronòmiques de l’arròs, que arriben a la 23a edició, s’han presentat aquest dimecres a l’Hotel Rigat Park. Comencen aquest dissabte i s’allarguen fins a finals de maig.

spot_img

El + Vist