29.6 C
Lloret de Mar
Tirada a l'art

Comencen les jornades de la Cuina del Peix de l’Art

Avui comencen les jornades de la Cuina del Peix de l’Art, amb 22 establiments participants, quatre menys que l’any passat, tot i que n’hi ha dos que són nous. Durant tot el mes d’octubre, aquests restaurants i hotels oferiran menús molt variats centrats en el peix i el marisc, amb preus que van dels 25 […]

Tirada a l'art

Darreres Notícies

Avui comencen les jornades de la Cuina del Peix de l’Art, amb 22 establiments participants, quatre menys que l’any passat, tot i que n’hi ha dos que són nous.

Durant tot el mes d’octubre, aquests restaurants i hotels oferiran menús molt variats centrats en el peix i el marisc, amb preus que van dels 25 als 58 euros. El president de l’Associació de Bars i Restaurants, Ceci Cekov, explica que la intenció és captar, sobretot, un públic de proximitat.

S’hi trobaran plats tradicionals, com el suquet o la sarsuela, i d’altres més sofisticats, com els profiterols de brandada de bacallà, la sopa de nècores o el minitàrtar de tonyina vermella amb ous de salmó. L’únic requisit a l’hora d’elaborar els menús és que el peix i el marisc siguin els ingredients principals.

Les jornades de la Cuina del Peix de l’Art es duen a terme des d’avui fins al 31 d’octubre i estan organitzades per l’Associació de Bars i Restaurants, el Gremi d’Hotelers i Lloret Turisme.

spot_img

El + Vist